Fostul preşedinte Emil Constantinescu, operat la Spitalul Militar

Emil Constantinescu a suferit un accident casnic, în urma căruia a fost nevoie să fie internat și apoi operat, la Spitalul Militar.

Fostul preşedinte Emil Constantinescu a suferit un accident casnic în urma căruia şi-a fracturat grav clavicula şi glezna. El a fost operat la Spitalul Militar Central “Dr. Carol Davila”. Potrivit unui comunicat de presă transmis miercuri de spital, Emil Constantinescu, în vârstă de 80 de ani, a alunecat, săptămâna trecută, pe o suprafaţă spălată cu detergent.

În prezent, continuă recuperarea medicală acasă, pentru o perioadă de o lună şi jumătate.

“Preşedintele Constantinescu transmite toată aprecierea sa şi cele mai călduroase mulţumiri echipei de medici, asistente şi infirmiere din Secţia Ortopedie, condusă de doctorul Marius Stănescu. Mulţumiri doamnei prof. dr. Mariana Jinga, director medical al spitalului şi şef al Clinicii de Medicină Internă. Preşedintele Constantinescu mulţumeşte, de asemenea, Serviciului de Protecţie şi Pază pentru sprijinul acordat”, se mai arată în comunicat.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

emil constantinescuemil constantinescu accidentemil constantinescu operat
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes