Sport

Fotbalul, doar o afacere. Becali: ”Pe care nu mai pot să iau bani, să fie sănătoși”

De când patronul FCSB a hotărât să îl bage pe francez în șomaj tehnic, Gigi Becali nu se mai interesează de jucătorul ”problemă” Harlem Gnohere.

Gnohere a trimis un mesaj la adresa lui Becali la acea vreme, în care îl acuză că are Alzheimer. Becali nu s-a supărat atunci, însă nici nu mai vrea să audă de jucătorul sau și așteaptă o despărțire în vară.

„Nu mă mai interesează Gnohere, ce problema e cu Gnohere. E problema lui, să fie sănătos. Mai are un an de contract. Ce pot să fac dacă mai are un an contract? Pe mine mă interesează ăștia ai mei, copiii mei. Copiii aia care au până în 22-23 de ani, aia mă interesează pe mine. În rest, ceilalți pe care nu mai pot să iau bani, să fie sănătoși”, a declarat Gigi Becali la PRO X.

Atacantul francez are un salariu de 15.000 de euro pe luna, iar după expirarea stării de urgență, Gigi Becali va trebui să îi achite în continuare această sumă, amintește sport.ro. Atacantul a venit la FCSB în 2017. În acest sezon are 6 goluri marcate în 18 meciuri pentru roș albaștri. Harlem Gnohere are 32 de ani și este cotat la 1,3 milioane de euro, conform transfermarkt.

Alte știri de interes

CFR Cluj a pierdut şi meciul de acasă cu AS Roma, scor 0-2

Mihnea Tudor

Maradona, cauza oficială a decesului

Saghin Cristian

Golurile istorice ale lui Maradona: Mâna lui Dumnezeu şi Golul secolului, în acelaşi meci – VIDEO

Saghin Cristian

Leo Messi, după decesul lui Maradona: El ne părăsește, dar nu pleacă

Saghin Cristian

Gică Hagi: Unicul Diego Maradona!

Mihnea Tudor

Diego Maradona a murit

Mihnea Tudor

Mafia fotbalului luată la bani mărunți de ANAF

Mihnea Tudor

FCSB – Gaz Metan Mediaş rezultat final stabilit din penalty în min. 90. Cea mai îndârjită partidă din acest tur de campionat

Saghin Cristian

Danil Medvedev – Dominic Thiem finala surpriză a Turneului Campionilor 2020

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »