Social

Fratele lui Florin Salam, în stare gravă la Matei Balș: are coronavirus, diabet și e intubat

Fratele manelistului Florin Salam, Neluțu, se află internat la Institutul „Matei Balș” din București. Informația a fost confirmată la un post tv de către Dr. Cătălin Apostolescu, medic primar al spitalului.

”Da, se află internat de 10 zile. Starea sa de sănătate este gravă, se află la Terapie Intensivă”, a declarat Cătălin Apostolescu, medic și purtător de cuvânt al spitalului, pentru B1.ro.

Neluțu suferă de diabet și are și o afecțiune pulmonară, diagnostice care-i îngreunează lupta cu COVID-19.

Stare foarte, foarte gravă

O altă declarație despre Neluțu a venit tot de la purtătorul de cuvânt al spitalului Matei Balș din București, Cătălin Apostolescu, după ce Florin a adus presa în fața spitalului aducând acuzații grave medicilor de acolo. Apostolescu a declarat joi la Antena 3 că fratele lui Florin Salam este internat în stare „foarte gravă” la secția ATI dar că membrii familiei au fost anunțați în fiecare zi despre starea de sănătate a pacientului și despre tratamentul care i se acordă, după ce rudele s-au plâns că medicii nu-i anunță ce se întâmplă.”

”Pozitia spitalului este urmatoarea. Dincolo de starea foarte grava a pacientului, in fiecare zi familia a fost tinuta la curent, un medic din ATI s-a intalnit cu membri din familie, le-a explicat starea, procedurile care se aplica, care este pronosticul si sansele de supravietuire. In fiecare zi familia a fost tinuta la curent cu starea pacientilor. Este intr-o stare foarte, foarte grava. Este in sectie de ATI si i se fac proceduri specifice unei astfel de sectii si stari. Li s-a explicat in fiecare zi care este medicamentatia pe care o primeste si care este starea”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al spitalului Matei Balș.

La priveghi la Emi Pian

Cu o zi înainte, Florin Salam a fost la priveghiul lui Emi Pian, eveniment care s-a desfășurat fără a se ține cont de regulile anti-covid și unde au participat sute de oameni. Bogdan Berechet, șeful Poliției Capitalei, a declarat că s-au aplicat peste 100 de sancțiuni contravenționale, printre aceștia fiind și manelistul.

La rândul său, Ministrul Afacerilor Interne Marcel Vela s-a arătat scandalizat de ceea ce s-a întâmplat la priveghiul lui Emi Pian și a dat asigurări că poliţia şi jandarmeria sunt prezente la praznicul interlopului, care se va desfăşura pe parcursul a patru zile.

Ministrul Internelor spune că imaginile de peste zi, când sute de persoane s-au înghesuit în curtea familiei liderului clanului Duduianu, din cartierul Rahova, nu se vor mai repeta.

Alte știri de interes

Generalul-maior Petrișor Mandu a murit la două zile după soția sa. Ambii au avut coronavirus

Mihnea Tudor

Week-end de coșmar: Zeci de şoferi şi motociclişti, amendaţi pentru deficienţe tehnice ale autovehiculelor

Saghin Cristian

Se întâmplă la Serviciul Pașapoarte: Mort, chemat la birou pentru a da lămuriri

Gloria Pascu

Individul care a împuşcat în cap o altă persoană, cu un pistol cu bile, prins de poliţişti

Saghin Cristian

Strănepotul lui Ion Creangă, preotul Ailioaiei, a murit de Covid

Mihnea Tudor

Poliția Siguranța Școlară, înființată sub semnătura lui Vela. Va combate violența și bullying-ul în școli

Gloria Pascu

Aeroportul Henri Coandă – schimbări importante privind accesul pasagerilor

Gloria Pascu

Sindicatul polițiștilor Europol: Bode minte cu nerușinare. Șoferul SPP nu are nicio vină. Ne spuneți și nouă ce fumați?

Mihnea Tudor

Valerică Râmbu padelează pe Dunăre pentru strângere de fonduri pentru un bazin de hidrokinetoterapie pentru copii cu dizabilități

Gloria Pascu

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »