FRF a stabilit orașul în care se joacă meciul amical România – Belarus

Meciul amical România – Belarus, programat la 11 noiembrie, se va disputa la Ploieşti, a anunţat, luni, Federaţia Română de Fotbal.

Ora de start va fi 19:00, iar partida va fi transmisă live de PRO X şi Radio România Actualităţi.

România joacă pe 11 noiembrie acasă această partidă amicală, apoi pe 15 noiembrie, cu Norvegia în Liga Naţiunilor (Arena Naţională – Bucureşti) şi apoi, pe 18 noiembrie, cu Irlanda de Nord, la Belfast, în aceeaşi competiţie.

Miza majoră a acestei “triple” o constituie faptul că rezultatele vor influenţa direct clasamentul FIFA la final de noiembrie, adică cel în baza căruia se vor fixa urnele valorice pentru tragerea la sorţi a preliminariilor CM 2022 care debutează în primăvară.

În aceeaşi săptămână, pe 17 noiembrie, România U21 întâlneşte Danemarca pe “Ilie Oană” din Ploieşti, meci decisiv pentru calificarea la EURO U21 de anul viitor.

Belarus ocupă locul 90 în clasamentul FIFA. A pierdut semifinala play-off-ului pentru EURO 2020 în Georgia, 0-1. În Liga Naţiunilor, în această toamnă, a jucat cu Albania (0-2 acasă), Kazahstan (2-1 în deplasare), Lituania (2-2 în deplasare) şi din nou Kazahstan (2-0 acasă).

Tricolorii au întâlnit de patru ori până acum Belarus, reuşind două victorii şi două remize, amintește news.ro.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

nationala meci romania - belarus stadionul ploiesti unde se joaca romania belarus
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes