Furtună pe Litoral – VIDEO: Un yacht cu mai multe persoane la bord s-a lovit de mal, în Agigea

Un yacht, cu patru persoane la bord, care veneau din Grecia, a fost surprins de furtună, în cursul nopții dinspre miercuri spre joi, în stațiunea Eforie Nord.

Ulterior, ambarcațiunea s-a lovit de mal la Agigea, iar ARSVOM fiind nevoit să trimită o navă care să tracteze catamaranul până în Portul Constanța.

La bordul yachtului se aflau patru persoane, ce reveneau din Grecia. Din cauza valurilor mari și a vântului puternic, ambarcațiunea nu a mai putut intra în portul turistic din Eforie Nord așa că s-a îndreptst spre Constanța, dar s-a lovit de mal, în Agigea.

Valurile puternice au împins yachtul spre țărm, acolo unde ambarcațiunea s-a lovit de stabilopozi, scrie Ziua de Constanța.

Catamaranul a fost tractat de nava Artemis, în portul Constanța, care a fost trimisă de către Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare.

VIDEO

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

accident yachtarsvomfurtuna litoralyacht lovit
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes