10.8 C
București
marți, 28 ianuarie 2020 - 16:48
Politica

Gabriela Firea, acuzații spionaj: Carmen Dan foloseşte Serviciul Secret al Ministerului de Interne

Gabriela Firea a dat de înțeles că Ministrul de Interne, Carmen Dan, se folosește de serviciul secret al ministerului pentru a-și spiona adversarii.


Firea a declarat că la ședința Comitetului Executiv Național al partidului de sâmbătă, Carmen Dan a venit cu mai multe pagini pe care erau printate mai multe discuții private de pe WhatsApp. Primarul general s-a întrebat retoric de unde știa Dan ce subiect va aborda ea la ședință, astfel încât să vină pregătită cu aceste foi drept apărare, și de unde a făcut rost de aceste discuții private. Firea a mai declarat că însăși Dan i-a spus acum un an că are mesajele de pe WhatsApp ale unui senator și că aceste mesaje sunt foarte ușor de interceptat.

„Doamna ministru a scos dintr-un dosar, deși nu cred că avea de unde să știe ce voi spune eu, decât dacă îmi urmărește corespondența, probabil, a scos niște foi că sunt xeroxuri convorbiri private dintre doamna prefect și un secretar de stat. Am întrebat ”Doamna ministru, ne spionați? Ne urmăriți? Ne controlați mesajele, WhatsApp-urile?” A întors atunci discuția și a spus că domnul secretar de stat i-a pus la dispoziție. I-am spus că ”dumneavostră mi-ați spus acum un an să am grijă ce transmit pe WhatsApp pentru că dumneavoastră aveți whatsapp-urile unui senator din București și să fiu precaută și atentă”. Dacă la acest nivel am ajuns.

Noi ne luptăm cu statul paralel, dar parte din statul paralel e pe lângă noi, cu o doamnă ministru de Interne care vine la Comitetul Executiv pregătită în apărarea sa cu niște mesaje private. De vreme ce știa ce voi spune eu și nu am vorbit cu nimeni și venise pregătită cu niște convorbiri private pe WhatsApp și m-a prevenit anul trecut să fiu atentă ce vorbesc pe WhatsApp că acestea sunt ușor de interceptat și are la dispoziție, probabil de la serviciul intern de informații al MAI, discuții dintre un senator și unele persoane….Și nici la acest argument nimeni nu a intervenit. Dacă acesta e sensul în care se îndreaptă unii colegi…”, a declarat Gabriela Firea, la RTV.

Alte știri de interes

Bătălie pe eliminarea pensiilor speciale. Cine va organiza sesiunea extraordinară a Parlamentului

Mihnea Tudor

Mihai Tudose revine în PSD, de parcă nici n-ar fi plecat

Mihnea Tudor

Legea pensiilor speciale și legile electorale – Orban vrea sesiune parlamentară specială

Mihnea Tudor

Demisie în PNL. Motreanu invocă un ”permanent conflict intern”

Mihnea Tudor

Institutul Revoluției Române – desființat de Guvernul Orban

Mihnea Tudor

PNL amenințat de pierderea spirijinului politic. USR , propunere de la senatoarea Presadă

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »