Gabriela Firea crede că Florin Cîţu a fost scos în faţă ca să nu fie votat în Parlament

Gabriela Firea, a apreciat că Florin Cîţu a fost desemnat pentru funcţia de prim-ministru pentru ca parlamentarii să voteze împotriva lui, iar România să se îndrepte “vertiginos” către anticipate.

“Cam în acest fel s-a pus problema: să îl scoatem în faţă, în mod evident ca parlamentarii să aibă toate motivele să voteze împotriva dumnealui. Prin urmare, clar, să pice şi acest guvern propus şi, clar, să ne îndreptăm victorios către anticipate. Ne îndreptăm cu paşi vertiginoşi către anticipate, pentru că asta e prioritatea României în acest moment. Nu coronavirus, nu să facem rost de bani pentru spitalele regionale, pentru autostrăzi, să terminăm Centura Capitalei, să terminăm metroul, să facem Centura verde. Pentru acestea nu sunt bani şi acestea nu sunt priorităţi. Priorităţile sunt să stăm toată ziua în campanie electorală şi în alegeri”, a arătat Firea, într-o declarație de presă, la Primăria Capitalei.

Firea a adăugat:

“Am fost la consultările de la Palatul Cotroceni. Am spus punctul nostru de vedere, că ne dorim stabilitate în ţară, un guvern responsabil, condus de oameni pregătiţi profesional, oneşti şi care să facă lucruri bune pentru cetăţeni. Asta ne dorim noi. Şi, ca rezultat, seara, la ora 20,00, s-a anunţat propunerea ca actualul ministru demis de Finanţe să preia nu doar finanţele ţării, pe care am văzut cum le-a condus, cu împrumuturi de zece miliarde de euro în trei luni, ci să preia întreaga ţară. Şi ştiind reacţiile tuturor, inclusiv ale unor colegi de-ai lui de partid, inclusiv ale fostei opoziţii, am spus acel banc cu badea Gheorghe.”

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

citufireaministru citu
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes