Gabriela Firea, o aventură comercială la Primărie

Gabriela Firea, o aventură comercială la Primărie
Gabriela Firea, o aventură comercială la Primărie

De astăzi, Gabriela Firea poate face afaceri pe banii noștri

De astăzi, Gabriela Firea poate face afaceri pe banii noștri. Primăria a înființat ieri 19 societăți pe acțiuni care vor presta servicii pentru tot ce mișcă în Capitală. Holdingul „București, Capitală Europeană“ se va ocupa de energie, iluminat public, administrarea spitalelor municipalității, baze sportive, obiective turistice, parcuri, copaci din parcuri, ștranduri, spații publicitare, pază, voluntariat civil, consolidarea blocurilor, administrarea drumurilor și a parcărilor publice, tehnologia informațiilor, dar și de un dispecerat de servicii de taximetrie.

Toate aceste firme, care au fost înființate în ciuda unei argumentații extrem de sumare și generaliste, vor avea ca acționar unic Consiliul General al Municipiului București. În același timp, Primăria a decis și înființarea funcției de administrator public, care va coordona inclusiv aceste societăți.

Source: Gabriela Firea, o aventură comercială la Primărie

Salvează

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

fireafirme primarie
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes