Gabriela Szabo: Crina Pintea, pierde o şansă extraordinară la europene

Gabriela Szabo, directorul CSM Bucureşti, a declarat, duminică, agenţiei News.ro, că handbalista Crina Pintea pierde o şansă extraordinară prin neparticiparea la Campiontul European după ce a fost testată pozitiv cu noul coronavirus, la lotul naţional.

“Virusul trăieşte lângă noi, nu ştim pe care ne atinge, pot să mă dau exemplu şi pe mine, care oricât m-am protejat, uneori exagerat, tot l-am luat. Îmi pare foarte rău pentru Crina Pintea, care pe lângă că e o jucătoare uriaşă pentru clubul nostru şi pentru România, pierde această şansă extraordinară la europene. Aşteptăm să se refacă cât mai repede, mai ales că noi, la CSM, am pus acces pe grija faţă de tot lotul.

Am făcut cam 800 de teste până acum la club, câte două, trei pe săptămână şi nu e tocmai ieftin. Am făcut achiziţie publică pentru circa 1.000 de teste, dintre care am făcut 800, iar la 3-400 de lei per test, calculaţi cât ne costă din bani neprevăzuţi în buget”, a spus Szabo.

Handbalista Crina Pintea şi doi masori ai lotului feminin al României au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus, înaintea turneului final al Campionatului European din Danemarca, informează gsp.ro.

Pivotul echipei CSM Bucureşti va rata participarea la competiţia europeană.

Jucătoarele române vor face deplasarea în Danemarca, luni.

Naţionala României era repartizată la Trondheim (Norvegia), în Grupa D, şi trebuie să joace cu Germania (la 3 decembrie), cu Polonia (la 5 decembrie) şi cu Norvegia (la 7 decembrie). Tricolorele vor evolua la Kolding, după acelaşi program şi după ce Danemarca a preluat întreaga organizare a turneului, în urma retragerii Norvegiei din calitatea de co-organizatoare, din cauza pandemiei de coronavirus.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Campiontul European de handbal crina pinta covid Crina Pintea Crina Pintea testata pozitiv csm bucuresti Gabriela Szabo
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes