”Găinării” descoperite de Cîțu, trimise la DNA: Nu credeam că de la un nivel de ministru te poți coborî atât

Florin Cîţu, ministrul Finanţelor, a vorbit, într-o emisiune tv, despre ”moștenirea” lăsată de Guvernul Dăncilă. El susține că a descoperit mai multe „găinării” și că a sesizat mai multe instituții ale statului, printre care și DNA.

Florin Cîțu a explicat, la Realitatea Plus, că a dat peste „lucruri serioase”, dar și „găinării” și că atacurile PSD-iștilor au, de fapt, legătură cu sesizările pe care el le-a trimis mai multor instituții:

Multe dintre neregulile descoperite au plecat deja spre instituțiile statului, au fost făcute anchete ale Corpului de Control. Altele sunt în derulare, pentru că vrem să fie foarte bine fundamentate, dar unele sunt chiar găinării. Nu credeam că de la un nivel de ministru te poți coborî atât încât să-ți angajezi firmele prietenilor să-ți vopsească ceva, de exemplu”, a afirmat Cîțu.

”Există tot felul de astfel de găinării, dar sunt și lucruri serioase, care deja au plecat spre instituțiile statului, sunt acolo, sunt sesizate. Altele, găinăriile despre care vorbeam, vom vedea cum vom merge înainte cu ele”, a mai declarat ministrul Finanțelor, la Realitatea Plus.

La rândul său, liderul deputaților liberali, Florin Roman, a întărit faptul că Florin Cîţu a devenit ținta atacurilor PSD-iste, din cauză că social-democrații s-ar teme că informațiile deținute de ministrul Finanțelor ”vor ajunge pe masa DNA”.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

citu gainarii guvernarea dancila sesizare la dna
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes