”Garantez 100%”. Ludovic Orban, anunț despre lockdown după alegeri

Ludovic Orban, premierul României și candidat PNL la alegerile parlamentare, a asigurat miercuri seară, la România TV, că nu va fi un nou lockdown după alegerile parlamentare din 6 decembrie.

”Garantez 100% că nu va fi lockdown. România nu își poate permite așa ceva. Nu ne putem permite din punct de vedere economic, din punct de vedere al perioadei care urmează. Așa ceva nu se poate întâmpla. Cine mai susține așa ceva este o bazaconie și este de fapt o minciună de campanie în încercarea de a mai reduce susținerea pentru PNL”, a precizat premierul.

Acesta a spus că și președintele Iohannis a afirmat acest lucru și că executivul are deja seturile de măsuri necesare pentru situația epidemiologică în care ne aflăm:

”Dar și președintele a spus foarte clar, a și fost întrebat pe situația asta. A spus – nici vorbă de așa ceva. Nu se pune problema unor închideri a activităților economice. Noi avem deja un set de măsuri pe care îl aplicăm local, județean, și un set de restricții suplimenatare care au fost impuse la nivel național atunci când ne-am confruntat cu creșterea numărului de cazuri. Aceste instrumente există, sunt aplicabile”, a mai declarat Orban.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

lockdownlockdown dupa alegeriorban lockdown
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes