Gareth Bale o părăsește și el pe Real Madrid

Gareth Bale o părăsește și el pe Real Madrid. Sursa foto: facebook/Real Madrid
Gareth Bale o părăsește și el pe Real Madrid. Sursa foto: facebook/Real Madrid

Contractul lui Gareth Bale expiră la sfârşitul acestei luni, iar jucătorul a confirmat că va pleca de la Real Madrid, într-o scrisoare adresată suporterilor clubului. Cu două zile înainte și Isco și-a anunțat plecarea.

“Să fac parte din istoria acestui club şi să realizez ceea ce am realizat cât timp am fost jucător la Real Madrid a fost o experienţă incredibilă şi pe care nu o voi uita niciodată”, a scris el.

Gareth Bale, în vârstă de 32 de ani, a ajuns la Madrid de la Tottenham Hotspur, în 2013. El a jucat 258 de meciuri pentru clubul spaniol, a marcat 106 goluri şi oferit 67 de pase decisive, câştigând tot ce se poate câştiga la nivel de cluburi.

Bale are în palmares trei titluri în La Liga şi Cupa Spaniei şi cinci trofee ale Ligii Campionilor, în timpul petrecut pe Bernabeu. El va fi ţinut minte cel mai mult pentru golul care sfidează gravitaţia, marcat împotriva formaţiei Liverpool, în finala Ligii Campionilor din 2018, la Kiev.

El se concentrează acum pe echipa naţională a Ţării Galilor, la care are 102 selecţii şi 38 de goluri în palmares. Galezii participă în Liga Naţiunilor în următoarele săptămâni, cu meciuri împotriva Poloniei, Olandei şi Belgiei.

De asemenea, Ţara Galilor va juca, la 5 iunie, un ultim meci de calificare la Cupa Mondială pentru a ajunge în Qatar.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

bale pleaca gareth bale gareth bale transfer real madrid transferuri
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes