Gelu Olteanu – fostul șef la ”Doi și un sfert” – arestat împreună cu concubina sa pentru trafic de droguri

Gelu Olteanu a fost arestat alături de concubina sa, Vanessa Youness, și de un cetățean englez, Thomas Lishman. DIICOT a anunțat oficial că „trei persoane au fost reținute de procurorii DIICOT Brașov într-un dosar de trafic de droguri de mare risc. Aceștia organizau într-o casă din județul Dâmbovița reuniuni de consum de DMT (dimetyltriptamina), drog de mare risc ce conține AYAHUASCA”.

Gelu Oltean, fostul șef al serviciului secret al MAI, zis și „Doi și-un sfert”, a fost reținut, sâmbătă, de procurorii DIICOT Brașov, pentru trafic de droguri. În acest dosar, au mai fost reținuți Vanessa Youness și un cetățean englez, Thomas Lishman. Cei trei ar fi avut conexiuni cu Youness Clinic, care aparține Vanessa Youness, unde, sub pretextul unor tratamente, pacienților li s-ar fi dat spre consum o substanță considerată drog.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Doi și un sfert Gelu Olteanu trafic de droguri
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes