George Simion acuză că parlamentarii AUR au fost contactați pentru a-și retrage semnăturile: “A sunat Rareș Bogdan să ne vedem acum cât de repede. Noi nu suntem de vânzare”

George Simion acuză că parlamentarii AUR au fost contactați pentru a-și retrage semnăturile: "A sunat Rareș Bogdan să ne vedem acum cât de repede. Noi nu suntem de vânzare. "
George Simion acuză că parlamentarii AUR au fost contactați pentru a-și retrage semnăturile: "A sunat Rareș Bogdan să ne vedem acum cât de repede. Noi nu suntem de vânzare. "

După USR PLUS, și AUR prin vocea lui George Simion acuză că parlamentarii au fost sunați de membri ai echipei lui Florin Cîțu pentru a-și retrage semnăturile în schimbul anumitor lucruri.

„Florin Roman, Bogdan Gheorghiu, Florin Roman. A sunat Rareș Bogdan să ne vedem acum cât de repede. Noi nu suntem de vânzare. Poate celelalte partide sunt de vânzare, noi nu suntem de vânzare”, a spus George Simion la Parlament.

Simion a ținut să sublinieze că demersul pornit va fi dus la final.

„Când pornim ceva mergem până la capăt și pentru că nimeni nu îndrăznea să inițieze procedurile de demietere a Guvernului Cîțu, am făcut-o noi”, a mai spus liedrul AUR.

AUR, prin vocea liderului său, a preluat mesajul USR PLUS.

„Guvernul Cîțu o să cadă. Am venit toți parlamentarii, inclusiv cei care au semnat de la distanță și și-au scanat semnătura, au venit cu foaia în original ca să nu mai poată domna Gorghiu să invoce vicii de procedură. Nu avem nicio problemă. Eu voi intra în Biroul Permanent Reunit alături de colegi și cerem deschis tuturor membrilor BPR să nu încerce să împiedice această moțiune de cenzură”, a explicat acesta.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

george simion retragere semnaturi sunati
Daniela Arnautu

Alte stiri de interes