George Simion nu mai este dorit în AUR și i se pregătește debarcarea. Care sunt motivele

George Simion nu mai este dorit în AUR și i se pregătește debarcarea. Care sunt motivele. Sursa foto: cpv youtube
George Simion nu mai este dorit în AUR și i se pregătește debarcarea. Care sunt motivele. Sursa foto: cpv youtube

George Simion a stârnit nemulțumirea colegilor săi, din conducerea Alianței pentru Unirea Românilor, și s-ar putea confrunta cu intenția acestora de a-l debarca de la conducere. Claudiu Târziu, co-președintele Alianței pentru Unirea Românilor, alături de senatorul Sorin Lavric, ideologul partidului, doresc eliminarea lui George Simion din Alianță, spun surse apropiate de AUR, citate de evz.ro

Motivul acestei intenții uimitoare pare a fi evenimentul organizat la Iași, acolo unde George Simion i-a acordat funcția de președinte de onoare al AUR lui Călin Georgescu. Cei doi parlamentari AUR, Lavric și Târziu, ar fi nemulțumiți de decizia lui Simion.

Conform sursei citate, intenția liderului AUR de a-l aduce în partid pe europarlamentarul Cristian Terheș este o nouă decizie care stârnește nemulțumiri în Alianță. Târziu și Lavric ar dori să pună această problemă în cadrul Consiliului Președinților AUR, care este format din George Simion, Claudiu Târziu și Sorin Lavric și unde deciziile se iau dacă se întrunește majoritatea de 2 la 1.

Amintim că senatoarea Diana Șoșoacă a fost exclusî din AUR prin aceeași metodă de consultare și deliberare, decizia fiind de determinată de majoritatea formată din Târziu și Lavric.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

claudiu tarziugeorge simiongeorge simion debarcatsimion demis
redactia

Alte stiri de interes