Gerard Depardieu, inculpat pentru viol

Gerard Depardieu, inculpat pentru viol
Gerard Depardieu, inculpat pentru viol

Actorul francez Gérard Depardieu, în vârstă de 72 de ani, a fost inculpat la data de 16 decembrie pentru “viol” şi “agresiune sexuală”, pe care le-ar fi comis în vara anului 2018 asupra unei tinere actriţe, fapte respinse de actor.

Reclamanta, care a denunţat la sfârşitul lunii august 2018 că a fost violată de două ori la domiciliul din Paris al actorului cu câteva zile înainte, a obţinut în vara anului 2020 ca această anchetă, clasată iniţial de parchetul din Paris, să fie încredinţată unui judecător de instrucţie, potrivit Pro Tv.

Avocatul actorului, Hervé Témime, contactat de AFP, “a deplâns faptul că aceste informaţii au fost făcute publice”.

Gérard Depardieu, care a rămas în libertate, fără control judiciar, “contestă în totalitate faptele pentru care este acuzat”, a spus avocatul său.

Tânăra actriţă în vârstă de circa 20 de ani a depus iniţial o plângere la sfârşitul lunii august 2018.

Ea l-a acuzat pe actor de viol şi agresiuni sexuale, fapte care ar fi avut loc la domiciliul parizian al vedetei, un hotel privat din arondismentul 6, la datele de 7 şi 13 august 2018.

Potrivit unei surse apropiate dosarului, actorul este un prieten al familiei victimei. “Nu a fost absolut nimic legat de profesie în aceste fapte”, a spus sursa, în timp ce presa a menţionat o repetiţie pentru o piesă de teatru.

Contactată de AFP, avocata reclamantei, Elodie Tuaillon-Hibon, a cerut “să fie respectate intimitatea şi viaţa privată a clientei sale”.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

depardieu incupat viol gerard depardieu gerard depardieu viol inculpat viol viol
Daniela Arnautu

Alte stiri de interes