Germanul Lucas Carstensen, de la echipa Bike Aid, câștigă cea de-a doua etapă din Turul României 2020

Germanul Lucas Carstensen, de la echipa Bike Aid, câștigă cea de-a doua etapă din Turul României 2020
Germanul Lucas Carstensen, de la echipa Bike Aid, câștigă cea de-a doua etapă din Turul României 2020
  • Edi Grosu păstrează tricoul galben și își menține poziția de lider în clasamentul general.
  • Competiția continuă mâine, 11 septembrie, pe traseul Târgu Mureș – Lacul Sf. Ana

Cea de-a doua etapă din Turul României 2020, cea mai importantă competiție ciclistă a țării, s-a derulat astăzi pe ruta Oradea – Cluj-Napoca. După un traseu de peste 200 km, Lucas Carstensen, membru al echipei germane Bike Aid, a trecut primul linia de finish, fiind urmat la scurtă distanță de Edi Grosu care, după etapa de astăzi, îmbracă din nou tricoul galben și rămâne lider în clasamentul general al competiției.

Câștigătorii celei de-a doua etape din Turul României 2020 sunt:

CARSTENSEN Lucas – Bike Aid – Germania
GROSU Eduard-Michael – Naționala României – tricoul galben, pentru liderul clasamentului general, și tricoul albastru, pentru cel mai bun român din competiție
KRAWCZYK Szymon – CCC Development Team – Polonia

Clasamentul general Turul României 2020:

GROSU Eduard-Michael (Naționala României)
KRAWCZYK Szymon (CCC Development Team) – Polonia – tricoul alb (cel mai bun rutier U23)
CARSTENSEN Lucas (Bike Aid) – Germania
În primii 15 cicliști din clasamentul general se regăsesc și Crista Daniel (CSA Steaua București), pe locul 5, DIMA Emil (Giotti Victoria – Savini Due), pe locul 10, și ȚVETCOV Serghei (Naționala României), pe locul 11.

Clasamentul pe echipe Turul României 2020:

Bike Aid
CCC Development Team
Giotti Victoria – Savini Due
Naționala României
Vino Astana Motors

Tricoul roșu (pentru cel mai bun sprinter) și cel verde (pentru cel mai bun cățărător), au mers astăzi la Ovsianikov Alexandr (Vino Astana Motors).

Competiția continuă mâine, 11 septembrie, pe ruta Târgu Mureș – Lacul Sf. Ana. Sâmbătă, 12 septembrie, rutierii vor pleca din Cârțișoara spre Transfăgărășan, drum care va fi închis pentru public până la ora 17:00, cu destinația Curtea de Argeș. Competiția se va încheia duminică, 13 septembrie, la București, cu un circuit de 5 km între Piața Presei Libere și Piața Victoriei.

Turul României este organizat de Federația Română de Ciclism alături de partenerii principali Auchan și Ministerul Tineretului și Sportului. Cele mai importante momente din competiție pot fi urmărite în exclusivitate pe TVR1 și TVR3, dar și online pe www.turulromaniei.com și pe paginile de Facebook Turul României și Auchan România.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

castigator etapa a 2 a turul romanieiturul romanieiTurul Romaniei 2020turul romaniei ciclismturul romaniei etapa a doua
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes