Gest iresponsabil al unui șofer, pentru care a primit o amendă URIAȘĂ! Ce poți păți dacă faci așa în trafic

Amendă uriașă pentru un șofer din Galați, care are acum de scos din buzunar nu mai puțin de 15.000 de lei, după ce a aruncat o ţigară pe geamul autoturismului. Sancțiunea vine după ce acesta a refuzat să-l ridice de jos la solicitarea unui echipaj de jandarmi.

Conform unui comunicat al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Galaţi, bărbatul, în vârstă de 37 de ani, a fost observat de un echipaj de ordine publică aflat în patrulare pe raza Secţiei 2 Poliţie Galaţi exact în momentul în care a aruncat ţigara pe geamul maşinii, în faţa autospecialei Jandarmeriei.

Oamenii legii i-au atras atenţia şoferului pentru gestul făcut şi i-au solicitat să ridice mucul de ţigară de jos, moment în care acesta a afişat o atitudine sfidătoare la adresa jandarmilor, ameninţându-i cu un presupus avocat cu care discuta la telefon şi şi-a văzut de drum, aşteptând în coloana de maşini.

Bărbatul conducea un autoturism de lux.

Întrucât a refuzat să se conformeze solicitării, el a fost sancţionat de jandarmi cu amendă în cuantum de 15.000 de lei.  

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

amenda tigara sanctiune in ytrafic tigara pe geam
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes