GEST UIMITOR la Globurile de Aur

GEST UIMITOR la Globurile de Aur
GEST UIMITOR la Globurile de Aur

INCREDIBIL! Gala Globurilor de Aur 2018 a ajuns la cea de-a 75-a ediție. Din cauza scandalului care l-a avut în centrul atenției pe renumitul producător Harvey Weinstein şi în urma căruia mai mulţi cineaşti au fost acuzaţi de hărţuire, abuz şi agresiune sexuală, ceremonia a fost dominată de vedete îmbrăcate în negru.

Vedetele au purtat ținute negre, în urma unui apel lansat de mai multe actrițe după scandalurile de agresiuni și hărțuiri sexuale care au zguduit Hollywood-ul, dar au dat naștere și mișcării #metoo, potrivit Libertatea.

Astfel, monologul de început a gazdei galei, Seth Meyers, a fost unul tranșant după scandalul generat de renumitul producător Harvey Weinstein.

„Bună seara doamnelor şi domnilor care au rămas (…) sunt ani de zile de când oamenii albi nu au fost atât de nervoşi la Hollywood”, a spus Seth Meyers, gazda galei, în monologul său de început.

„Ne aflăm în 2018, marijuana este în cele din urmă autorizată, iar hărţuirea sexuală nu mai este. Va fi un an bun”, a continuat acesta.

 

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes