Gheorghe Falcă, eurodeputat PNL, despre scenariul comasării alegerilor

Fiind întrebat despre o comasare a alegerilor, în calitatea de invitat la Radio France Internațional, în această dimineață, eurodeputatul Gheorghe Falcă a răspuns:

”Trebuie să ne gândim că vom avea un șir lung de alegeri, va fi foarte greu să-i convingi pe oameni, să-i aduci la vot, în primul rând. E binevenită o comasare. Al doilea lucru, anul 2024 nu este un an ușor din punct de vedere bugetar, cheltuielile sunt foarte mari și o reducere a bugetului alocat pentru realizarea alegerilor ar fi o economie foarte bună pentru societate”.

Despre scenariul Klaus Iohannis-președinte al Consiliului European:

”Trebuie să așteptăm alegerile europarlamentare, contează foarte mult în negociere rezultatul alegerilor europarlamentare, pentru că se încearcă nu obținerea pentru președintele Klaus Iohannis a unui mandat de cinci luni de zile, vorbim de obținerea unui mandat de cinci ani, ceea ce contează foarte mult”.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

comasare alegerigheorghe falcaiohannis presedinte consiliu european
Felix Bradu
Felix Bradu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 20 de ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes