Sport

Gigi Becali, o nouă criză de nervi: ”Alibec e ca un copil care nu-i dă mă-sa țâță”. Aproape că a dat afară trei jucători

Gigi Becali s-a enervat după înfrângerea FCSB-ului cu Astra Giurgiu, 2-3. Patronul, încă, vicecampioanei României a fost extrem de dur la adresa jucătorilor săi, pe care i-a criticat aspru:

„Când ai 2-0 trebuie să joci fotbal, noi azi trebuia să batem 6-0. Fiecare a jucat aiurea, nu au avut dorință de fotbal. Dacă noi câștigam meciul ăsta eram cam siguri de cupele europene, așa nu suntem siguri de nimic. Și dacă jucăm așa nu avem nicio șansă, ținem cont și că Astra nu a avut niciun chef de joc”.

N-am avut apărare. Miron, săracul… îmi vine și să râd, vai de capul lui, săracul de el. Mingea nu ar fi ajuns niciodată la Astra, dacă el și Cristea nu greșeau și dădeau mingi la adversari. Dacă cineva îl vede pe Man după meciul ăsta chiar crede că îl mai ia cineva. Nu-l mai ia nimeni pe domnul Man. E și vina antrenorului și a căpitanului de echipă. Dacă era CFR-ul în locul nostru bătea 22-0.

Bine că i-am făcut contract pe un an lui Miron, decât să văd fotbaliști ca el mai bine mă las de fotbal. Am zis să intre Dumitru în locul lui Petre să lege mai mult, oricum și pe el avem un an plus doi ani, la revedere”, a spus Gigi Becali într-o intervenție în direct la DigiSport.

Vintilă va pleca

”E vina mea că am uitat că Tănase e pe teren, că l-aș fi scos. E ceva de bărbăție… ce să aibă Tănase, încă e copil. Dumitru e bărbat, e fotbalist, îmi pare rău că nu a jucat de la început. Nu am niciun regret că a plecat Alibec, el nu a plecat dar afară, eu am luat 1 milion pe el. El ca și caracter e super băiat, dar el la antrenamente e ca un copil care nu-i dă mă-sa țâță”, a continuat patronul FCSB-ului.

„Eu n-am nevoie de jucători ca el, la antrenamente să facă probleme și să nu aibă chef de nimic. Măcar atât să vreau, disciplină la antrenamente. Nici Vintilă nu mai știe ce să zică, e aerian.

Campionatul e obiectivul, vreau în cupele europene, acum ce să zic, mă mulțumesc și să luăm Cupa.

Oricum doi fundași centrali am nevoie, nu știu cine, poate Frăsinescu, oricum toți sunt mai buni decât ce avem noi. La ora asta continui cu Vintilă, dar nu rămâne indiferent de situație. El n-are autoritate, să vorbesc cu Meme să treacă el pe bancă”, a mai zis Gigi Becali.

Alte știri de interes

Dan Petrescu a fost dat afară de la CFR Cluj

Mihnea Tudor

Cupa României: Rezultat surpriză în meciul CFR Cluj – Poli Iași

Mihnea Tudor

Fostul internaţional Viorel Turcu a încetat din viaţă

Saghin Cristian

Momente de GROAZĂ în Formula 1 – Mașina lui Romain Grosjean a luat foc şi a fost distrusă total – VIDEO

Mihnea Tudor

Gabriela Szabo: Crina Pintea, pierde o şansă extraordinară la europene

Gloria Pascu

Noul stadion Steaua, a fost inaugurat! Cum arată bijuteria de 95 milioane de euro – VIDEO

Saghin Cristian

CFR Cluj a pierdut şi meciul de acasă cu AS Roma, scor 0-2

Mihnea Tudor

Maradona, cauza oficială a decesului

Saghin Cristian

Golurile istorice ale lui Maradona: Mâna lui Dumnezeu şi Golul secolului, în acelaşi meci – VIDEO

Saghin Cristian

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »