Gigi Becali surprinde: „Îi cer lui Florin Cîțu să facă alianță cu PSD”

Gigi Becali arată că în afară de fotbal urmărește și evenimentele politice din România. Ei îi face o propunere președintelui PNL, Florin Cîțu, căruia îi cere să facă alianță cu PSD și astfel ”să scape de useriști, să termine cu scandalurile” și ”să scape România din pandemie”.

„Treaba nu e financiară. Ei nu au curaj, nici dorință, nici bărbăție. Am ajuns gunoiul Europei să ne dea Olanda concentratoare. Orice medicament îl vedeți voi pe piață eu îl fac cu 10% din preț și îl dau la oameni. Virusul e un fleac, la șase-opt zile, ești tu un fleac pentru virus. Îi cer lui (n.r. Florin) Cîțu să facă alianță cu PSD și să termine cu scandalurile, să scape România din pandemie. Trebuie alianță cu PSD ca să nu mai aibă ce să discute cu cei din USR”, a declarat Gigi Becali, la România TV.

Nemulțumit de Vlad Voiculescu

Gigi Becali a mai dezvăluit că l-a contactat pe fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu, în timpu mandatului acestuia, pentru a dona medicamente României. Cu toate acestea, Voiculescu a refuzat ajutorul și nici nu ar dori să recunoască acest lucru.

„Eu l-am sunat pe Voiculescu, l-am sunat că îl cunoșteam, acum un an. I-am zis că îi dau cadou Ivermectină și Arbidol și nu mai e pandemia în România. El nu recunoaște, m-a refuzat. Oamenii pe stradă spun că nu vor vaccin, dar vor medicamente în farmacie.”, a mărturisit Gigi Becali.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

alianta cu psdbecali arbidolbecali medicamentegigi becaliivermectina
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes