Gigi Becali, suspendat și amendat pentru o declarație

Gigi Becali, patronul FCSB, a fost suspendat patru luni şi amendat cu 65.000 de lei de Comisia de Disciplină a FRF după declaraţii discriminatorii. Totodată, clubul FCSB a fost sancţionat cu 10.000 de lei.

”Femile nu ar trebui să joace fotbal” este afirmația care i-a determinat pe cei de la Comisia de Disciplină și Etică a FRF să-l sancționeze pe omul de afaceri cu 65.000 de lei (13.400 de euro).

„Cum să meargă un bărbat în vestiar la femei? Eu spun cum văd eu lucrurile. În opinia mea, nu trebuie să facă femeia fotbal. Dacă trebuie, cum e în regulament, asta e. Deja ne-a rugat o echipă. Le dau 10.000 și joacă cu FCSB pe piept. Dacă le lovește mingea în țâță, ce facem?”, a declarat Gigi Becali pentru Pro X, în urmă cu mai multe luni.

Comunicatul FRF

“Admite cererea formulată de reclamanta Federaţia Română de Fotbal, prin Secretar General împotriva pârâtului Becali George. În temeiul art. 54.1 din RD se sancţionează pârâtul Becali George cu măsura suspendării pentru 4 (patru) luni şi penalitate sportivă de 65.000 lei În baza art. 54.1 din RD se sancţionează pârâtul Fotbal Club FCSB SA cu penalitate sportivă de 10.000 lei.”

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

becali amendatbecali fcsbgigi becalipedeapsa becali
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes