Gina Pistol a născut. ”Fetița noastră este PERFECTĂ” – VIDEO

Gina Pistol a născut. ”Fetița noastră este PERFECTĂ” - VIDEO
Gina Pistol a născut. ”Fetița noastră este PERFECTĂ” - VIDEO

Gina Pistol și Smiley se bucură enorm să o întâmpina pe micuța lor. Ei au anunțat în luna septembrie a anului trecut că vor deveni părinți. Frumoasa veste i-a entuziasmat pe prieteni și apropiați, iar fanii au fost extrem de încântați.

Dezvăluirea pe care toți fanii au așteptat-o de la Gina Pistol și Smiley a venit prin intermediul unui video publicat pe canalul de Youtube al lui Smiley. Se zvonește de ceva vreme, dar cuplul a recunoscut: “Vom avea un copil împreună”.

Gina Pistol și Smiley au devenit părinții unei fetițe astăzi, trăind cele mai emoționante clipe:

Daca ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranta urmatoarele: “Am devenit parinti!”. Gina se simte bine, a nascut in seara aceasta, fetita noastra este sanatosa, are 3,230 kg si 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune ca este perfecta”, a scris Smiley pe youtube.

Smiley a postat pe pagina lui de Facebook un videoclip cu Gina Pistol, cu doar câteva ore înainte de a naște.

După ce micuța lor a venit pe lume, Smiley și-a anunțat fanii că atât iubita lui, cât și fetița lor sunt complet sănătoase.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

bebelus gina pistol copil gina pistol copil gina si smiley gina pistol a nascut gina si smiley gina si smiley parinti
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes