Ginecoloc prins în flagrant în timp ce lua 500 de lei mită

Trei persoane, arestate pentru înșelăciuni cu… locuri de veci
Trei persoane, arestate pentru înșelăciuni cu… locuri de veci

Un medic ginecolog din Giurgiu a fost prins în flagrant în timp ce lua mită 500 de lei de la ruda unui pacient de la care mai primise deja alţi 600 de lei. Medicul a fost reţinut pentru 24 de ore.

”Luni, 26 octombrie 2020, poliţiştii anticorupţie ai Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Giurgiu, sub coordonarea procurorului competent din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, cu sprijinul Serviciului Operaţii şi Serviciului Tehnic din cadrul D.G.A. – structura centrală, au surprins în flagrant luând mită un medic ginecolog din cadrul unui spital din municipiul Giurgiu. Acesta a primit suma de 500 de lei, cu titlu de mită, de la un martor denunţător (aparţinător al unui pacient), în scopul exercitării unor acte medicale”, anunţă poliţia, conform news.ro.

Anterior, medicul a mai pretins şi primit de la aceeaşi persoană, precum şi de la pacientul respectiv, suma de 600 de lei, tot în legătură cu exercitarea atribuţiilor de serviciu, o operaţie de cezariană.

Dosarul penal a fost iniţiat ca urmare a unui apel telefonic la linia Call Center anticorupţie gratuită a Direcţiei Generale Anticorupţie 0800.806.806.

Persoana prinsă în flagrant a fost condusă la Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu, unde i s-a adus la cunoştinţă calitatea procesuală de suspect pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită, procurorul de caz dispunând măsura preventivă a reţinerii pe o durată de 24 de ore.

Cercetările continuă în vederea clarificării cauzei sub toate aspectele, iar marţi urmează a se dispune cu privire la măsurile procesuale adecvate, în raport de evoluţia anchetei.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

flagrant gincolog ginecolog giurgiu ginecolog mita
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes