Giorgia Meloni, către Zelenski: ”Puteți conta pe sprijinul nostru loial”, într-un schimb de mesaje pe Twitter

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski i-a transmis felicitări Giorgiei Meloni pentru câştigarea alegerilor din Italia şi a apreciat ajutorul constant pe care l-a primit de la italieni. ”Aşteptăm cu nerăbdare o cooperare fructuoasă cu noul guvern italian”, a transmis Zelenski. În replică, Meloni a transmis: ”Puteti conta pe sprijinul nostru loial”.

Zelenski a transmis felicitări pentru Giorgia Meloni şi partidului său pentru victoria în alegeri.  

”Apreciem sprijinul continuu al Italiei pentru Ucraina în lupta împotriva agresiunii ruseşti. Aşteptăm cu nerăbdare o cooperare fructuoasă cu noul guvern italian”, a afirmat pe Twitter, liderul de la Kiev.

În replică, Meloni a transmis, într-un tweet, întreg sprijinul pentru Ucraina.  

”Stimate domnule preşedinte Zelenski, ştiţi că puteţi conta pe sprijinul nostru loial pentru cauza libertăţii poporului ucrainean. Fiţi tari şi păstraţi-vă credinţa fermă!”, a afirmat Meloni.

Liderul partidului Fratelli d’Italia, Giorgia Meloni, care şi-a declarat voinţa de a conduce ea însăşi Guvernul după victoria coaliţiei de extremă dreapta, ar trebui să devină, la 45 de ani, primul lider post-fascist al unei ţări fondatoare a Europei. 

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

meloni zelenskysprijin italia uccraina
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes