Greva STB continuă. S-a lăsat cu geamuri sparte. Greviștii au trecut la violențe, după ce unii colegi au spart greva

Sâmbătă este cea de-a treia zi de grevă de la STB și a fost marcată de unele ieșiri violente. Mai mulți șoferi au renunțat la protest și au ieșit pe traseu, iar acest fept a declanșat furie din partea altor angajați ai societății de transport.

Au apărut liste ale rușinii, anunțuri în vestiare cu numele celor numiți „trădători”, situația devenind tensionată în interiorul STB.

Greva a continuat pentru că negocierile dintre sindicaliști și primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, au eșuat. Ambele părți lansează acuzații dure.

Greva la STB continuă și sâmbătă. Tensiuni violente între șoferii societății. „Ai scăpat ușor”

Greva STB începe să aibă un caracter violent în interiorul societății de transport din Capitală.

O serie de imagini care circulă pe internet dezvăluie actele de violență ale colegilor din STB, care au ajuns chiar să spargă ușa unui autobuz, din cauza dezacordurilor dintre angajați. Un șofer de la Autobaza Floreasca s-a ales cu geamul spart, după ce a fost atacat de colegi. „Ai scăpat ușor…”, se arată în mesajul care însoțeste poza cu geamul spart.

Pe de altă parte, Vasile Petrariu, unul dintre liderii sindicali, susține că nu cunoaște informații despre aceste violențe. Cât despre geamul spart, el precizează că a fost stricat pe traseu, acuzând cetățenii de acte de vandalism. Potrivit postării de pe Facebook a jurnalistului Vitalie Cojocari, liderii de sindicat au început să fie chemați la audieri, chiar și pe cei care sunt deja pensionați.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

geamuri sparte autobuze greva stb violente greva
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes