Grindeanu: Salut promptitudinea Poliţiei Române. Oricine încalcă legea plăteşte, indiferent cum îl cheamă

Grindeanu: Salut promptitudinea Poliţiei Române. Oricine încalcă legea plăteşte, indiferent cum îl cheamă
Grindeanu: Salut promptitudinea Poliţiei Române. Oricine încalcă legea plăteşte, indiferent cum îl cheamă

Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu a declarat, întrebat cum vede amendarea liderului partidului după imaginile cu acesta la restaurantul unei pensiuni din judeţul Buzău, că „oricine încalcă legea plăteşte, indiferent cum îl cheamă, că îl cheamă Marcel Ciolacu, că îl cheamă Sorin Grindeanu trebuie să plătească”. El a adăugat că speră ca Poliţia Română să îşi menţină promptitudinea şi de acum încolo, pentru că acum câteva luni s-a văzut lipsa de promptitudine, referindu-se la fotografia cu Orban şi alţi membri ai Cabinetului la Guvern.

”Cred că domnul preşedinte Marcel Ciolacu a răspuns acum o oră la întrebare printr-o postare şi a explicat cât se poate de clar ceea ce s-a întâmplat aseară. Din punctul meu de vedere oricine încalcă legea plăteşte, indiferent cum îl cheamă, că îl cheamă Marcel Ciolacu, că îl cheamă Sorin Grindeanu trebuie să plătească. Salut promptitudinea Poliţiei Române în ieşi, nu doar prin acţiuni, ceea ce e foarte bine că au făcut, ci şi printr-o declaraţie de presă. E o promptitudine pe care sper să şi-o menţină pentru orice caz de acum încolo, pentru că nu am văzut aceeaşi promptitudine acum câteva luni. Dar oricine nu respectă legea, trebuie să plătească. Dacă e persoană publică, din punctul meu de vedere, cu atât mai mult trebuie să vină şi cu scuze în faţa românilor”, a afirmat Sorin Grindeanu, întrebat duminică despre subiect într-o conferinţă de presă la sediul PSD.

Chestionat cum vede lucrurile, în contextul în care PSD cerea demisia premierului Orban, după apariţia acelei fotografii de la Guvern, Sorin Grindeanu a răspuns: „Cred că a clarificat prin postarea dânsului situaţia de aseară. Din ce am văzut şi eu, nu am participat la acea întâlnire, e o localitate în scenariul verde. Dacă s-a încălcat legea, asta o decid autorităţile, deci dacă s-a încălcat legea, cine o încalcă trebuie să plătească”.

Fotografiile cu Ciolacu

Imagini cu liderul PSD Marcel Ciolacu, în restaurantul unei pensiuni, nerespectând măsurile de distanţare socială au fost difuzate sâmbătă seară de Realitatea Plus, senatorul PSD Lucian Romaşcanu explicând ulterior că au fost trei grupuri la trei mese, că poza e făcută când s-au aşezat toţi la masă pentru scurt timp şi că în urma apelului la 112 făcut de cel care a făcut fotografia, a venit şi poliţia, care nu a constatat nereguli.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române Georgian Drăgan a anunţat că toate persoanele care apar în imaginile care îl prezintă pe liderul PSD Marcel Ciolacu la restaurantul unei pensiuni din Buzău au fost identificate şi au fost aplicate amenzi în valoare totală de 21.000 de lei, din cauza nespectării normelor în vigoare privind prevenirea infectării cu virusul SARS-CoV 2, fiind mai mult de 6 persoane la o masă.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

ciolacu amendat ciolacu fotografii pensiune fotografii ciolacu grindeanu ciolacu
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes