Gwyneth Paltrow are o minune de fată. Cum arată Apple la 16 ani

Gwyneth Paltrow are o minune de fată. Cum arată Apple la 16 ani
Gwyneth Paltrow are o minune de fată. Cum arată Apple la 16 ani

Fata celebrei Gwyneth Paltrow a împlinit 16 ani. Așa cum arată pozele poastate demama sa pe Insragram, Apple a ajuns o domnișoară extrem de frumoasă.

Pentru această aniversare, actrița a decis să posteze câteva fotografii cu Apple, pe care a descris-o ca fiind „lumina inimii mele”, mai ales că, în mod normal, Gwyneth publică rar imagini cu cei doi copii ai ei

Însă, folosindu-se de această ocazie, Gwyneth Paltrow, în vârstă de 47 de ani, i-a transmis, pe Insta, și un mesaj fiicei sale:

”Nu pot să cred că sciu asta dar… la mulți ani de 16 ani, draga mea fetiță. Eșri lumina inimii mele, ești pură bucurie. Ești inteligentă și ai cel mai bun și briliant simț al umorului. Este minunat să fiu mama ta. Iubesc discuțiile noastre din fiecare seară când reușesc să aflu ce gândești cu adevărat.

Muncești din greu să obții ceea ce își dorești . Sunt extrem de norocoasă să îți fiu mamă, tânără femeie frumoasă și bună. Îți mulțumesc că m-ai ales. Te ador până la lună și înapoi de un miliard de ori. Îmi pare rău că ai o astfel de aniversare în această perioadă, dar ca de obicei, tu descoperi ce este mai bun în tot”, a scris Gwyneth Paltrow.

Adolescenta Apple este fiica celebrei actrițe cu artistul Chris Martin. Cei doi mai au un fiu. Moses, în vârstă de 14 ani.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

apple martinFata Gwyneth PaltrowGwyneth Paltrowpoze apple Fata Gwyneth Paltrow
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes