Hackerii pro-ruși de la Killnet au atacat site-urile aeroporturilor din România

Site-urile aeroporturilor din România au fost atacate, în această noapte, de hackerii pro-ruşi de la Killnet, o grupare recent înfiinţată şi care a lansat, în ultimele zile, numeroase atacuri asupra unor site-uri de la noi din ţară, inclusiv site-ul Guvernului.

Hackerii grupării Killnet au publicat o listă cu site-urile unor aeroporturi din România pe care le-au atacat şi pe care au reuşit să le închidă, pentru o perioadă de timp, la fel cum au făcut şi cu site-urile Guvernului, Poliţiei Române sau Poliţiei de Frontieră.

Astfel, aaeroporturile din România atacate se numără: Bucureşti, Arad, Aeroportul Mihail Kogălniceanu Constanţa, Suceava, Cluj, Iaşi, Satu Mare, Sibiu, Suceava şi Oradea.

Toate site-urile atacate au fost picate pentru o anumită perioadă de timp, la fel cum s-a întâmplat la fiecare atac al hackerilor, însă ulterior şi-au revenit, conform Antena 3.

Totodată, site-urile atacate nu au fost sparte de hackeri, ci doar indisponibilizate prin lansarea unui volum uriaş de trafic fals.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

hackeri killnethackeri rusisite-uri aeroport
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes