Hagi, despre echipele româneşti din Conference League: Suferim cu toţii!

Antrenorul Gheorghe Hagi a apreciat că meciul Farului cu Rapid, scor 0-0, a fost unul frumos, subliniind că este păcat că nu s-a marcat.

“A fost un meci frumos, păcat că nu s-a marcat. Le mulţumesc rapidiştilor pentru respectul arătat. Unchiul meu e rapidist, cred că s-a bucurat. Ne-au lipsit mici detalii să nu marcăm, suntem la început de drum. Avem un lot puternic, zic că suntem acoperiţi, rămâne să muncim împreună. Avem mulţi tineri, vrem să construim o echipă cu personalitate, să dictăm ritmul jocului”, a afirmat Hagi la Digisport.

El a vorbit şi despre eliminarea echipelor româneşti din Conference League. “Cred că suferim cu toţii, nu ne convine la nimeni, trebuie să vedem ce putem face. Au avut şi ghinion, dar asta e realutatea, trebuie să reflectăm serios. Trebuie să se creeze un proiect naţional, la cel mai înalt nivel. Trebuie să avem echipe care formează jucători la nivel internaţional. E mult de muncă, probabil într-o zi toată lumea va reflecta şi se va face un proiect. Românul e talentat, e foarte bun, rămâne să creăm condiţii”, a declarat Hagi.

Farul şi Rapid au remizat, scor 0-0, vineri, pe Arena Naţională, în etapa a treia a Ligii I.

Hagi, cadou din partea rapidiştilor

Gică Hagi a primit un cadou din partea rapidiştilor înainte de meciul Rapid-Farul Constanţa, disputat, vineri seară, în etapa a treia a Ligii I.

Hagi a primit un tricou vişiniu cu numele său şi numărul 10, dar şi un mare buchet de flori.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

echipe romanesti gica hagi hagi rapid - farul rezultat tricou hagi
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes