Halep – Cîrstea, duel de gală la Indian Wells. Meciul este văzut ca o provocare pentru Simona

Halep - Cîrstea, dual de gală la Indian Wells. Meciul este văzut ca o provocare pentru Simona. Sursa foto: colaj
Halep - Cîrstea, dual de gală la Indian Wells. Meciul este văzut ca o provocare pentru Simona. Sursa foto: colaj

Simona Halep va evolua în optimi, la Indian Wells, cu Sorana Cîrstea, locul 27 WTA şi cap de serie numărul 26. Simona Halep a declarat, luni, că meciul cu Sorana Cîrstea, din optimi de la Indian Wells, reprezintă o mare provocare, relatează wtatennis.com.

“Ne-am antrenat împreună de câteva ori în ultima vreme, dar nu foarte mult. Va fi o mare provocare pentru mine, dar este doar un alt meci. Sunt obişnuită să joc cu româncele. Desigur că va fi un meci greu, este o jucătoare grozavă”, a declarat Halep.

Simona Halep, locul 26 WTA şi cap de serie numărul 24, s-a calificat în optimile de finală ale turneului de categorie WTA 1.000 de la Indian Wells, după ce a învins-o, cu scorul de 6-3, 6-4, pe jucătoarea americană Cori Gauff, locul 17 WTA şi cap de serie numărul 16. Halep va juca în optimi cu Sorana Cîrstea.

Cele două românce s-au mai întâlnit de trei ori până acum, dar cele mai recente partide sunt din 2010. Cîrstea conduce cu 2-1, după victorii la Cincinnati, în calificări, 6-2, 6-4, în 2010, şi la Bucureşti, în sferturile unui turneu ITF din 2008, scor 3-6, 6-3, 6-1. Tot în 2010, Halep s-a impus în optimile de finală ale turneului de la Marbella, scor 6-4, 7-6 (4).

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

halep -cirstea rezultat simona halep sorana cirstea
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes