Halep s-a despărțit de Virginia Ruzici, după 14 ani, și a semnat cu o altă agenție

Simona Halep a anunţat, sâmbătă, în social media, că va fi reprezentată de Wesport, ea punând astfel capăt unei colaborări de peste un deceniu cu Virginia Ruzici.

“A fost o călătorie fantastică

Aş vrea să îi mulţumesc Virginiei Ruzici pentru dăruirea nesfârşită de care mi-a dat dovadă nu doar mie ca sportivă, ci şi ca prietenă apropiată. Au fost 14 ani fantastici de experienţă împreună şi o reală încântare să colaborez cu ea. Voi preţui mereu prietenia noastră.

Acum, aş vrea să primesc un nou membru în echipa mea. Sunt încântată să anunţ că voi colabora cy Nina Wennerstrom şi echipa Wesport – Sport Management”, a notat Halep pe Facebook.

Şi Wesport a anunţat startul colaborării cu Halep. “Simona este unul dintre cele mai mari staruri din sportul mondial şi a fost lider mondial timp de 64 de săptămâni, între 2017-2019. Are 23 de titluri WTA – până acum”, a notat agenţia pe Instagram.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

halep despartire ruzici halep ruzici
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes