Harlem Gnohere a spus ADIO FCSB-ului! Scrisoare emoționantă de despărțire

Harlem Gnohere a spus ADIO FCSB-ului! Scrisoare emoționantă de despărțire
Harlem Gnohere a spus ADIO FCSB-ului! Scrisoare emoționantă de despărțire

Atacantul francez Harlem Gnohere, 32 de ani, și-a anunțat despărțirea de FCSB printr-o scrisoare emoționantă. Din fericire, FCSB și Harlem Gnohere au ajuns la un acord pentru rezilierea contractului. „

”Bizonul” a transmis imediat un mesaj pe Instagram, în limba franceză, prin care le-a mulțumit tuturor pentru o colaborare fructoasă. De o mențiune specială a avut parte Cătălin Făiniș, ofițerul de presă al roș-albaștrilor:

”Aceasta este una dintre cele mai grele scrisori pe care a trebuit să le scriu în viața mea. Fac asta cu mare tristețe pentru că îmi iau rămas bun de la clubul care m-a făcut să joc în cupele europene, un vis de-ale mele. Am petrecut 3 sezoane fantastice la Steaua și m-am bucurat de fiecare minut al șederii mele aici. Laurențiu Reghecampf, Nicolae Dică, Mihai Teja, au făcut parte cu toții din experiența mea la club. Au fost o sursă de motivație la fiecare antrenament și la fiecare joc. Sper doar că prin prestațiile mele le-am putut mulțumi măcar puțin pentru încrederea acordată.

Voi, suporterii, angajații colegii de echipă, toți cei care ați contribuit la povestea mea, îmi veți rămâne mereu în suflet. Vă mulțumesc mult! Cătălin Făiniș, ești fratele meu. SUnt fericit că te-am cunoscut aici, la FCSB. Te iubesc, frate”, a scris Gnohere.

Plecarea, confirmată de FCSB

FCSB anunță, la rândul său, că a ajuns la un acord cu Harlem Gnohere pentru rezilierea contractului.

”Atacantul francez în vârstă de 32 de ani, care a evoluat pentru echipa noastră din ianuarie 2017, a îmbrăcat tricoul roș-albastru în 115 partide oficiale în toate competițiile, reușind să înscrie de 51 de ori și să ofere 6 pase de gol.

FCSB îi mulțumește pentru contribuție și îi urează mult succes în continuare!”, au transmis oficialii vicecampioanei.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes