HOROSCOP 2020 – Care este dispoziția astrelor pentru fiecare zodie

HOROSCOP 2020 Berbec
20 martie – 19 aprilie

În acest an, veți continua să fiți ambițioși, dar trebuie să fiți realist în ceea ce privește stabilirea obiectivelor și mijloacele pentru a le atinge. Creșterea profesională își va pune accentul, dar nu pierdeți din vedere relațiile, deoarece acest lucru vă va ajuta să vă aduceți stabilitate. Faceți prima mișcare, controlați temperamentul și oportunitatea este a voastră.

HOROSCOP 2020 Taur
20 aprilie – 20 mai

Acest semn de soare este renumit pentru fixațiile sale, ceea ce vă face, de asemenea, ușor de păcălit. Anul acesta va fi un pic agitat în primele luni, dar va deveni mai stabil pe măsură ce vă apropiați de aprilie. Deciziile importante trebuie abordate imediat; întârzierile vor provoca anxietate.

HOROSCOP 2020 Gemeni
21 mai – 20 iunie

Ești o persoană iubitoare de distracție și făcută să fie un prieten bun. În general, veți avea un an grozav și veți găsi viața un pic ezitantă. Provocarea va fi menținerea unui ritm care să vă mențină interesul. Finanțele dvs. vor fi stabile.

HOROSCOP 2020 Rac
21 iunie – 22 iulie

Sunteți calm și odihnit, dar 2020 vă poate testa un pic. Este anul schimbărilor radicale și trebuie să fii pregătit pentru asta. Cariera ta va progresa, dar sănătatea ta trebuie să fie îngrijită. Nu fi nepăsător în cadranul relației tale, tratează ceea ce ai cu cel mai mare respect sau vei regreta. Dacă ați dorit întotdeauna să urmăriți un hobby anume, forțeți pentru el – acesta este anul vostru.

HOROSCOP 2020 Leu
23 iulie – 22 august

Sunteți extrem de puternici și hotărâți, dar este bine să vă dezlegați puțin și să vă bucurați de lucrurile mici pe care viața trebuie să le ofere. Vei fi tare psihic în 2020, cu accent pe sănătate și relații. Fii atent la relația cu șeful tău, nu vrei să beneficieze doar colegii de politica de birou. Evitați mâncarea picantă. Veți naviga prin acest an în culori schimbătoare.

HOROSCOP 2020 Fecioară
23 august – 22 septembrie

Schimbările sunt în prim plan, în special în ceea ce privește relațiile. Ești un perfecționist și îți place să intri în detalii, dar este timpul să fii atent cu rudele. Dacă doriți să urmați studii superioare, acesta este anul pentru a face acest lucru. Vă veți confrunta cu provocări pe planul carierei, dar veți putea să vă atingeți obiectivele. Concentrați-vă pe noi oportunități și afaceri mai ecologice.

HOROSCOP 2020 Balanță
23 septembrie – 22 octombrie

Trebuie să fie uitate relațiile false, în 2019 a fost pierdut suficient timp pentru a le îndrepta. Este timpul să accepți fapte și să mergi mai departe. Copiii trebuie să fie concentrați în 2020. Investițiile în acțiuni vor fi o idee bună; veți culege beneficii uriașe. E timpul să schimbăm și să acceptăm fapte, viața dintr-o altă perspectivă este mult mai bună.

HOROSCOP 2020 Scorpion
23 octombrie – 21 noiembrie

Transformarea este cuvântul cheie pentru 2020. Trebuie să înveți să-ți odihnești mintea și să mănânci sănătos; starea ta de sănătate se va deteriora dacă nu te iei în serios. O schimbare la muncă vă va ajuta imens, ceea ce aveți nevoie este schimbarea mediului și să vă redescoperiți. Nu are rost să plângeți pentru timpul pierdut. Cineva pe care l-ai cunoscut cândva va intra în viața ta și asta te ajuta să faci față tuturor neînțelegerilor în 2020.

HOROSCOP 2020 Săgetător
22 noiembrie – 21 decembrie

Dacă doriți să emigrați, anul acesta vă oferă cea mai bună șansă. Munca te va face să călătorești mult, dar ar putea fi, de asemenea, un pic stresant. Țineți o socoteală cu privire la cheltuielile dvs., deoarece puteți avea nevoie de unele fonduri până la sfârșitul anului. Este timpul să schimbați unele obiceiuri – renunțați la unul care a necesitat cheltuieli mari. Începeți să vă duceți la sală.

HOROSCOP 2020 Capricorn
22 decembrie – 19 ianuarie

Veți avea parte de multe beneficii în 2020, în special în prima parte a anului. Dacă ați făcut investiții în proprietăți, este timpul să colectați – profiturile vor fi mari. Acesta este și momentul să socializezi. Fii atent la sănătatea părinților tăi, încearcă să petreci mai mult timp cu ei. Cariera ta va fi stabilă.

HOROSCOP 2020 Vărsător
20 ianuarie – 17 februarie

Sunteți un filozof și abilitatea dvs. de a gândi nu este de neegalat, dar a gândi în plus nu-i va costa pe prieteni? Aveți o capacitate de crea relațiila cel mai înalt nivel, dar puteți fi destul de leneș, forțați-vă și faceți din 2020 cel mai bun an. Concentrează-te un pic pe propriul PR-ul care te va ajuta să crești profesional și să-ți faci finanțele stabile. Lumea trebuie să știe că exiști!

HOROSCOP 2020 Pești
18 februarie – 19 martie

Nu puteți mulțumi pe toată lumea în același timp. A sosit timpul să spuneți lucrurilor pe nume. Evitați o relație cu recul, deoarece pur și simplu îți va lichefia viitorul. Asigurați-vă că vă aflați de partea dreaptă a legii. Sănătatea dvs. va fi excelentă, dar finanțele dvs. au nevoie de o atenție serioasă.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

HOROSCOP 2020HOROSCOP 2020 zodiizodiac 2020
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes