HOROSCOP rune cu Mihai Voropchievici 15 – 21 februarie 2021. Schimbare de destin

HOROSCOP rune cu Mihai Voropchievici 15 – 21 ianuarie 2021. Schimbare de destin
HOROSCOP rune cu Mihai Voropchievici 15 – 21 ianuarie 2021. Schimbare de destin

Horoscop RUNE Voropchievici: Horoscopul săptămânal al runelor vă este prezentat, ca de obicei, de numerologul Mihai Voropchievici, în emisiunea ”Adevăruri Ascunse”, la Antena 3, de sâmbătă seara.

Specialistul vă prezintă astăzi Horoscop rune pentru săptămâna 15 – 21 februarie 2021.

Previziuni Horoscop rune Voropchievici:

15 – 21 februarie 20221

Berbecul se bucură. Săptămâna următoare lăsăți la o parte toate grijile și problemele legate de trecut. Nimic nu e întâmplător. Lăsăți necazurile în urmă și pregătiți-a pentru o săptămâna extraordinară.

Horoscop Rune Berbec – Berbecul se bucură. Săptămâna următoare lăsăți la o parte toate grijile și problemele legate de trecut. Nimic nu e întâmplător. Lăsăți necazurile în urmă și pregătiți-a pentru o săptămâna extraordinară. 

Horoscop Rune Taur – Sunteți pregătiți săptămâna viitoare să începeți o viață nouă. În plan sentimental, dacă vor. Disponibiliati fizice și psihice și bănești. O revenire pe toate planurile.

Horoscop Rune Gemeni – Gemenii sunt câștigătorii pe săptămâna viitoare. Mai ales că știu să se iubească pe ei înșiși. Sunt favorizați, au protecție. Pot să facă ce vor.

Horoscop Rune Rac – Racul este pe o pojghița de gheață foarte subțire. Se materializează pe felul de a vorbi, de a lua decizii și de a acționa și în favoarea voastră. Nu va grăbiți, nu va pripiți, până pe 21 nu luați decizii hotărâtoare.

Horoscop Rune Leu – Leul da lovitură. Salt rapid. Lovitură vine din varii direcții. Din toate punctele de vedere.

Horoscop Rune Fecioară – Pentru Fecioara sunt vești bune. Suma de bani importantă sau un cadou care să va multueasca sufletește dar și alte vești bune.

Horoscop Rune Balanţă – Balanța trebuie să bată cu pumnul în masă. Trebuie să își consolideze poziția în familie

Horoscop Rune Scorpion – Scorpionul are de susținut o mică bătălie. Ceva mici conflicte pe care le pot rezolva fără să se agite prea mult. Și să nu fie îngrijorat pentru că va câștigă în mod sigur.  

Horoscop Rune Săgetător – Săgetătorul trebuie să abordeze altfel problemele. Schimbă tactică. Dacă trebuie să trageți la țintă, uitați siincercati cu o vorba bună.

Horoscop Rune Capricorn – Capricornii intră în atenția sau în grația celor din jurul lor. O persoană care se gândește intens la ei le va trimite un cadou minunat.

Horoscop Rune Vărsător –  Vărsătorul își ia o vacanță și dispare din atenția tuturor. Vor să plece.

Horoscop Rune Pești – Peștii trec printr-o suită de schimbări majore. Pleacă în vacanță, la distracție sau în vizită. Trebuie să facă ceva ce le place.

Acesta a fost Horoscop rune Voropchievici de sâmbătă, pentru săptămâna 15 – 21 februarie 2021.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

horoscop runehoroscop rune saptamanalhoroscop rune voropchievicihoroscop voropchieviciHoroscopul Runelormihai voropchievici horoscop runevoropchievici horoscop runevoropchievici rune
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes