HOROSCOP rune Mihai Voropchievici 22 – 28 februarie 2021. Belșug pentru o zodie și mesaje importante pentru o alta

HOROSCOP rune Mihai Voropchievici 22 – 28 februarie 2021. Belșug pentru o zodie și mesaje importante pentru o alta
HOROSCOP rune Mihai Voropchievici 22 – 28 februarie 2021. Belșug pentru o zodie și mesaje importante pentru o alta

Horoscop RUNE Voropchievici: Horoscopul săptămânal al runelor vă este prezentat, ca de obicei, de numerologul Mihai Voropchievici, în emisiunea ”Adevăruri Ascunse”, la Antena 3, de sâmbătă seara.

Specialistul vă prezintă în această seară Horoscop rune pentru săptămâna 22 – 28 februarie 2021.

Previziuni Horoscop rune Voropchievici:

Peștii au noroc pe toate planurile, iar Fecioarele sunt mai fericite ca oricând.

Runele săptămâna asta

Horoscop Rune Berbec – Aceștia au certitudinea că cineva care se gândește intens la ei le va trimite un cadou. 

Horoscop Rune Taur – A muncit și ia o vacanță, o mică călătorie, să dispară un pic din peisaj.

Horoscop Rune Gemeni – Gemenii să rămână în așteptarea unor schimbări foarte importante acasă. E posibil chiar de mâine să se întâmple aceste schimbări importante.

Horoscop Rune Rac – Să fie pregătit pentru o suită de schimbări majore. Sunt schimbări benefice, numai lucruri bune, nu vă speriați

Horoscop Rune Leu – Leul scapă de frământările din ultima vreme. Răspunsul nu-l pot găsi numai în gândurile lor, trebuie sa facă un consiliu de familie și sa ia cea mai bună decizie.

Horoscop Rune Fecioară – Fertilitate și belșug, visele se îndeplinesc pentru voi în această săptămână.

Horoscop Rune Balanţă – A plecat la agățat. Ceva pasional, amoros. E dornică de dragoste. Dacă vrei să ridici o balanță, arată-i dragoste

Horoscop Rune Scorpion – Trebuie să aibă răbdare. Lucrurile care și le doresc urgent nu vin așa repede. Trebuie să aibă răbdare, lucrurile bune nu vin așa repede. Să analizeze bine și să aibă răbdare  

Horoscop Rune Săgetător – Săgetătorul e pe punctul de a primi mesaje. Comunicare multă, mesaje, dar există un mesaj mai deosebit.

Horoscop Rune Capricorn – Capricornii intră într-o nebuloasă. Se înconjoară într-o aură misterioasă. Vor să fie doar ei cu ei. Își pun ordine în gândire. Vor să fie ei cu Dumnezeu. Nu încercați să-i deranjați.

Horoscop Rune Vărsător –  Au de primit un imbold. Începeți o viață nouă, un soi de renaștere și revigorare. S-au simțit mai slăbiți, iar acum vin cu sporirea imunității. E o șansă să fie apți pentru orice provocare.

Horoscop Rune Pești – Ca și săptămâna trecută, au dat lovitura și s-a produs un salt rapid, calitativ în existența lor. Un peștișor se simte cel mai bun fără încălțări și încă e frig. Va fi un salt rapid, vin schimbări benefice.Poate fi și o creștere a sursei financiare. 

Acesta a fost Horoscop rune Voropchievici de sâmbătă, pentru săptămâna 22 – 28 februarie 2021.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

horoscop runehoroscop rune saptamanalhoroscop rune voropchievicihoroscop voropchieviciHoroscopul Runelormihai voropchievici horoscop runeVOROPCHIEVICIvoropchievici horoscop runevoropchievici rune
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes