Horoscop Rune Voropchievici » Horoscop săptămâna 25 – 31 octombrie 2021. O zodie își rezolvă toate problemele

Horoscop Rune Voropchievici » Horoscop săptămâna 25 – 31 octombrie 2021. O zodie își rezolvă toate problemele
Horoscop Rune Voropchievici » Horoscop săptămâna 25 – 31 octombrie 2021. O zodie își rezolvă toate problemele

Horoscop rune Voropchievici prezentat pentru săptămâna viitoare, cu previziunile runelor pentru perioada 25 – 31 octombrie 2021. Previziunile runelor pentru fiecare zodie în parte.

Specialistul în numerologie Mihai Voropchievici vă prezintă din nou darurile runelor în al său Horoscop rune pentru săptămâna următoare.

Horoscop rune Voropchievici săptămâna viitoare:

Ce spun runele maestrului Voropchievici pentru săptămâna 25 – 31 octombrie 2021 pentru toate zodiile:

Horoscop Rune Berbec

Berbecii sunt în culmea fericirii săptămâna viitoare, e vorba de o dragoste nouă, fierbinte, ceva pasional, bucurie mare.

Horoscop Rune Taur

Taurul are o săptămână în care trebuie să-şi mobilizeze toate forţele, să susţină o mică bătălie mai furtunoasă, dar runa vine cu amendamente: lăsaţi disputele şi bătăliile şi încercaţi să fiţi calmi, că totul se aranjează. Deci, nu porniţi la luptă!

Horoscop Rune Gemeni

La Gemeni, fertilitate şi belşug. Peste puţin timp, visele se vor împlini, încep să se dezlege poveştile de toamnă.

Horoscop Rune Rac

Racii au o săptămână de rezolvare a tuturor problemelor care îi frământă, care îi apasă, iar acum sunt obligaţi să găsească rezolvarea numai angajând câte o discuţie sinceră, deschisă cu ceilalţi membri ai familie. Nu pot singuri, pentru că ei sunt familişti convinşi.

Horoscop Rune Leu

Pentru Lei, să rămână în aşteptarea unei schimbări foarte importante. Acasă, curând, să fiţi pregătiţi. Lucruri bune trebuie să vină în Casa Leului.

Horoscop Rune Fecioară

Fecioara are o săptămâna de protecţie divină din toate punctele de vedere. Nicio energie negativă nu-i atinge în săptămâna care vine.

Horoscop Rune Balanţă

S-a întâmplat pentru Balanţe să-i lovească şi pe ei Vunjo. Deci, pentru săptămâna viitoare, Balanţele au câştigat pe toate planurile, să fie sigure, li se îndeplinesc toate dorinţele, dar nu cele abracadabrante.

Horoscop Rune Scorpion

Scorpionul are o săptămână în care trebuie să fie forţos, rezistent, trebuie să aibă puterea să depăşească alte provocări ale soartei care vin zilele viitoare. Trebuie să fiţi puternici, daţi o probă de încercare săptămâna viitoare.

Horoscop Rune Săgetător

Săgetătorii sunt pe o pojghiţă de gheaţă săptămâna viitoare, o pojghiţă foarte subţire, deci trebuie să fiţi foarte prudenţi. Atenţie la cum vă exprimaţi, că nu sunteţi oameni răi.

Horoscop Rune Capricorn

Capricornii trebuie să aibă răbdare, să nu forţeze mâna norocului. Toate surprizele plăcute sunt făcute numai pentru cei care ştiu să aştepte. În caz contrar, ei pot să nu mai primească nimic.

Horoscop Rune Vărsător

Vărsătorul are nevoie să-şi consolideze poziţia, pentru că undeva vine cu dragoste, căsnicie, căsătorie, pe final de an, iar acum el trebuie să demonstreze cine e.

Horoscop Rune Pești

Peştii primesc un mesaj şi trebuie să fie atenţi şi pregătiţi să-l recepţioneze. Au parte de lucruri frumoase şi plăcute.

Acesta a fost Horoscop rune Voropchievici – prezentat ca de obicei sâmbăta, la emisiunea „Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3 – pentru săptămâna 25 – 31 octombrie 2021.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

horoscop runehoroscop rune voropchievicihoroscop saptamana viitoareHoroscopul RunelorMihai Voropchievicirune voropchievicivoropchievici rune
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes