Horoscop Rune Voropchievici » Horoscopul săptămânii 18 – 24 octombrie 2021

Horoscop Rune Voropchievici » Horoscopul săptămânii 18 – 24 octombrie 2021
Horoscop Rune Voropchievici » Horoscopul săptămânii 18 – 24 octombrie 2021

Horoscop rune Mihai Voropchievici prezentat pentru săptămâna viitoare, cu previziunile runelor pentru săptămâna 18 – 24 octombrie 2021. Previziunile runelor pentru fiecare zodie în parte.

Specialistul în numerologie prezintă în fiecare sfârșit de săptămână darurile runelor în al său Horoscop rune pentru săptămâna următoare.

Horoscop rune Voropchievici săptămâna viitoare:

Ce spun runele maestrului Voropchievici pentru săptămâna 18 – 24 octombrie 2021 pentru toate zodiile:

Horoscop Rune Berbec – Să-și preătească bagajele. Pregătiți-vă sufletește!

Horoscop Rune Taur – Taurul va da o lovitură și se va produce un salt calitativ. Unii Intră într-o nebuloasă

Horoscop Rune Gemeni – Nu știi de unde să apuce această săptămână. O săptămână în care sunteți de nerecunoscut

Horoscop Rune Rac –  Protecție divină totală. Dumnezeu zice: Hai să vă ajut, să vă dau protecție.

Horoscop Rune Leu – Să rămână acasă în așteptarea unei schimbări foarte, foarte importante. Una benefică.

Horoscop Rune Fecioară – V-a pus Dumnezeu mâna în cap. Au parte de marele Vunjo, după mulți ani. Ați cîștigat pe toate planurile, cu condiția să lăsați scepticismul deoparte.

Horoscop Rune Balanţă – O săptămână de foc. dragoste, ceva nou, fierbinte. Dragoste nouă pasionantă, mai ales pentru tineri.

Horoscop Rune Scorpion –  Contarr celorlalte zodii sunt pe o pojghiță de gheață, foarte subțire. Modul de comunicare, felul lor mai repezit poate strica un aranjament, angajament, o ofertă. Atenția la modul cum acționați.

Horoscop Rune Săgetător – Vezi primi un mesaj, să fiți pregătiți să-l primiți. O săptămână plină de comiunicare. Mesajul este foarte, foarte interesant. Trebuie să citiți printre rânduri

Horoscop Rune Capricorn – Trebuie să vă mobilizați toate forțele, ca să vă consolidați poziția, săptămâna viitoare.

Horoscop Rune Vărsător – Vărsătorul nu și-a făcut temele în ultimele săptămâni, iar acum runa le spune să abordeze cu totul altfel problemele care sunt importante. Schimbați tactica în zilele care vin.

Horoscop Rune Pești – Aveți de gând să faceți o mutare, fie că e vorba de locuință sau de locul de muncă. Sunteți într-o căutare care s-ar putea rezolva în viitorul apropiat, fiind foarte oportuniști.

Acesta a fost Horoscop rune Voropchievici – prezentat ca de obicei sâmbăta, la emisiunea „Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3 – pentru săptămâna 18 – 24 octombrie 2021.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

horoscop runehoroscop rune voropchievicihoroscop saptamana viitoareHoroscopul RunelorMihai Voropchievicirune voropchievicivoropchievici rune
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes