Horoscopul RUNELOR cu Mihai Voropchievici în săptămâna 19 – 25 aprilie 2021. O zodie primește o veste care-i marchează viața

Horoscopul RUNELOR cu Mihai Voropchievici în săptămâna 19 – 25 aprilie 2021
Horoscopul RUNELOR cu Mihai Voropchievici în săptămâna 19 – 25 aprilie 2021

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor, sâmbătă, la emisiunea „Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3, cu previziunile runelor pentru săptămâna 19 – 25 aprilie 2021. Previziuni pentru fiecare zodie în parte.

Specialistul în numerologie prezintă în fiecare sfârșit de săptămână darurile runelor în al său Horoscop rune pentru săptămâna următoare.

Mihai Voropchievici horoscop rune săptămâna viitoare:

Ce spun runele maestrului Voropchievici pentru săptămâna 19 – 25 aprilie 2021 la toate zodiile:

Horoscop Rune Berbec – Are o săptămână în care va susține o mică bătălie în ceea ce îl interesează pe el. E puțin mai agitat.

Horoscop Rune Taur – Să se relaxeze și să nu-și mai facă griji privind starea de sănătate a unei persoane dragi sau chiar a unei rude

Horoscop Rune Gemeni – Pot afla un adevăr care vă poate marca viața. Să nu vă gândiți la rele4, veți primi exect ceea ce trebuie.

Horoscop Rune Rac – Intră într-o perioadă de agitație, de mesaje, de comunicări. E o săptămână încărcată. Aveți grijă cu vocea. 

Horoscop Rune Leu – Produce un salt rapid în existența sa. Dă lovitura săptămâna viitoare!

Horoscop Rune Fecioară – Are deja un curtean și primește un cadou din dragoste după principiul ce mi-=ai oferit… am și eu grijă de tine

Horoscop Rune Balanţă – Trebuie să fie pregătite pentru o suită de schimbări majore. Vor veni noi și noi momente unice.

Horoscop Rune Scorpion – Vor găsi rezolvarea tuturor problemelor angajând discuțiile cu nemurile, cu șefii, cu toataă lumea că la ei e foarte greu de scos un cuvânt

Horoscop Rune Săgetător –  O săptămână grea, cu multă muncă și ceva nervi. Forță, putere și tărie! Nu e totul chiar atât de negru.  

Horoscop Rune Capricorn – Sunt pe punctul de a se muta din casă sau din serviciu. Pentru truditori se anunță o perioadă destul de efervescentă.

Horoscop Rune Vărsător – Intră pe simbolul dragostei, care era până acum apanajul Scorpionului, dar iată că lucrurile se schimbă

Horoscop Rune Pești – Peștișorii trebuie să abordeze altfel toate problemele care îi interesează. Nu mai pot continua cu aceleași tactici dacă vor să aibă succes în ceea ce fac.

Acesta a fost Horoscop rune Voropchievici – prezentat ca de obicei sâmbăta – pentru săptămâna 19 – 25 aprilie 2021.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

horoscop runehoroscop rune voropchievicihoroscop saptamanalHoroscopul RunelorMihai Voropchievicirune voropchieviciVoropchievici horoscopvoropchievici horosop rune
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes