Horoscopul RUNELOR cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 17– 23 mai 2021

Horoscopul RUNELOR cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 17– 23 mai 2021
Horoscopul RUNELOR cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 17– 23 mai 2021

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru săptămâna viitoare, cu previziunile sale și ale runelor pentru săptămâna 17 – 23 mai 2021. Previziuni pentru fiecare zodie în parte.

Specialistul în numerologie prezintă în fiecare sfârșit de săptămână darurile runelor în al său Horoscop rune pentru săptămâna următoare.

Mihai Voropchievici horoscop rune săptămâna viitoare:

Ce spun runele maestrului Voropchievici pentru săptămâna 17 – 23 mai 2021 la toate zodiile:

Horoscop Rune Berbec – Vine un copil! Feritlitate și Belșug. Sunt multe cupluri în care este un Berbec care a încercat tratamente, iar vestea asta vine să le aducă o bucurie nemaipomenită. Acei bărbați sau femei suspectate de infertilitate să-și facă un control luna aceasta. Poate veni un cadou, o moștenire sau au pus undeva niște bani și au uitat de ei, pe care îi găsește la curățenie. Aveți visuri? Staqbililește-te la unul și se va împlini

Horoscop Rune Taur – Tăurașii care așteaptă mereu ca ceva să li se întâmple trebuie să fie pregătiți pentru o suită de schimbări majore, care vin relativ repede. Practic, totul va vani ca rod al gândirii lor, al anticipației de care au dat dovadă. Schimbările pot veni în toate domeniile de activitate. Poate veni o perioadă de distracție, unde li se întâmplă lucruri plăcute.

Horoscop Rune Gemeni – S-au săturat de muncă. Au chef de plecat și vor să dispară. Astrele anunță pentru ei o călătorie. Ea este foarte bună dar gândiți-vă bine și puneți tot ce trebuie în valiză. Nu este neapărat o călătorie cu peripeții. Verificați robinetel, gazele și ușa la plecare

Horoscop Rune Rac –  Vine norocul peste el! Cine care se gândește intens la el îi va trimite un cadoiu minunat. Poate primi de un prieten sau de la partenerul de viață. racul nu este foarte pretențios și scapi ușor dacă îi dai un cadou. Pregătiți-vă!

Horoscop Rune Leu – Săptămâna viitoare trebuie să-și facă un proces de analiză, să se cunoască pe ei înșiși. Trebuie să vă consolidați poziția. Spuneți cine e Leul, cine e șeful. Veți triumfa astfel.

Horoscop Rune Fecioară – Sunt sfătuite să aibă o răbdare mai pronunțată decât ca de obicei. Nu forțați mâna norocului. Surprizele plăcute sunt pentru cei care știu să aștepte.

Horoscop Rune Balanţă – Sunt cam aguitate și primesc un mesaj dublu. Sfătuiți-vă cu cei din jur sși relaxați-vă. Aveți nevoie de relaxare pentru rezultate benefice. Scoateți-vă din cap grijile privind sănătatea. Comunicare este cuvântul cheie. Poate fi chiar și cu un medic. Fricile sunt încă mari.

Horoscop Rune Scorpion – Calcă în butoiul cu fericire. Ceva fierbinte este lângă voi. Apar fiori de dragoste. Una nouă și interesantă, de parcă ați așteptat-o mereu.

Horoscop Rune Săgetător –  Le aduce o certitudine în viață. Voi sunteți mereu pregătiți să începeți o viață nouă în toate planurile disponibilităților voastre.

Horoscop Rune Capricorn – Dă lovitura. Se produce un salt calitativ în existența voastră. În primul rând în schimbarea mentalului. Este un Jupiter în Pești și vă înfluențează tare.

Horoscop Rune Vărsător – A doua săptămână luminată pentru ei. Protecția aceasta îi va ajuta să depășească anmite probleme.

Horoscop Rune Pești – Și la ei e a doua săptămână în care este o schimbare importantă și benefică în viața lor.

Acesta a fost Horoscop rune Voropchievici – prezentat ca de obicei sâmbăta, la emisiunea „Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3 – pentru săptămâna 17 – 23 mai 2021.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

horoscop runehoroscop rune voropchievicihoroscop saptamanalhoroscop saptamanal voropchieviciHoroscopul RunelorMihai Voropchievicirune voropchieviciVoropchievici horoscopvoropchievici horosop rune
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes