Horoscopul RUNELOR pentru săptămâna 19 – 25 iulie 2021 cu Mihai Voropchievici

Horoscopul RUNELOR pentru săptămâna 19 – 25 iulie 2021 cu Mihai Voropchievici
Horoscopul RUNELOR pentru săptămâna 19 – 25 iulie 2021 cu Mihai Voropchievici

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru săptămâna viitoare, cu previziunile sale și ale runelor pentru săptămâna 19 – 25 iulie 2021. Previziuni pentru fiecare zodie în parte.

Specialistul în numerologie prezintă în fiecare sfârșit de săptămână darurile runelor în al său Horoscop rune pentru săptămâna următoare.

Horoscop rune Voropchievici săptămâna viitoare:

Ce spun runele maestrului Voropchievici pentru săptămâna 19 – 25 iulie la toate zodiile:

Horoscop Rune Berbec – Foarte curând va afla un adevăr important care îi va marca viața sau i-o va schimba.

Horoscop Rune Taur – Se înconjoară într-o aură de mister. E o săptămână în care e el cu Dumnezeu, tot ce va obține va obține numai prin rugăciune.

Horoscop Rune Gemeni – Sunt puși pe scandal, a trecut perioada nasoală și s-a declanșat uraganul. Le dau un sfat: dacă vă potoliți, totul se aranjează de la sine, lăsați gălăgia că e mai bine.

Horoscop Rune Rac –  Să se aștepte la o suită de schimbări majore, multe lucruri bune pentru ei. Continuă efectele benefice.

Horoscop Rune Leu – Toate problemele de familie se rezolvă cu un consiliu de familie. Leii nu așteaptă în general prea mult, ei acționează.

Horoscop Rune Fecioară – Au o săptămână cu o schimbare majoră acasă sau la muncă.

Horoscop Rune Balanţă – O săptămână în care trebuie să fie puternici. Astrele ne încurajează să fim puternici, să strângem din dinți.

Horoscop Rune Scorpion – Vine punctul de a vă muta din casă sau din serviciu, din două alegeți binele cel mai bun.

Horoscop Rune Săgetător –  Cineva care se gândește intens la tine va trimite un cadou minunat.

Horoscop Rune Capricorn – Primiți un cadou surpriză sau o sumă de bani importantă.

Horoscop Rune Vărsător – Are dispoziție clară: consolidați-vă poziția! Prea ați stat în umbra partenerului. E cazul să ieși

Horoscop Rune Pești – Lăsați la o parte toate grijile legate de trecut. Lăsați necazurile în urmă și pregătiți-vă pentru o săptămână de vis!

Acesta a fost Horoscop rune Voropchievici – prezentat ca de obicei sâmbăta, la emisiunea „Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3 – pentru săptămâna 19 – 25 iulie 2021.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

horoscop runehoroscop rune voropchievicihoroscop saptamanal runehoroscop saptamanal voropchieviciHoroscopul RunelorMihai VoropchieviciMIHAI VOROPCHIEVICI RUNE SAPTAMANA VIITOARErune voropchieviciVoropchievici horoscop
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes