Horoscopul RUNELOR pentru săptămâna 21 – 27 iunie 2021 cu Mihai Voropchievici. O zodie are o săptămână de vis

Horoscopul RUNELOR pentru săptămâna 21 – 27 iunie 2021 cu Mihai Voropchievici. O zodie are o săptămână de vis
Horoscopul RUNELOR pentru săptămâna 21 – 27 iunie 2021 cu Mihai Voropchievici. O zodie are o săptămână de vis

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru săptămâna viitoare, cu previziunile sale și ale runelor pentru săptămâna 21 – 27 iunie 2021. Taurii l-au primit pe Vunjo şi vor avea o săptămână de vis, în timp ce nativii din zodia Fecioară dau lovitura. Previziuni pentru fiecare zodie în parte.

Specialistul în numerologie prezintă în fiecare sfârșit de săptămână darurile runelor în al său Horoscop rune pentru săptămâna următoare.

Horoscop rune Voropchievici săptămâna viitoare:

Ce spun runele maestrului Voropchievici pentru săptămâna 21 – 27 iunie 2021 la toate zodiile:

Horoscop Rune Berbec – Berbecul este pe punctul de a se muta din casă sau din serviciu. Va acţiona foarte hotărât şi bine în una dintre cele două oportunităţi. Dar cum Berbecul le vrea pe toate, s-ar putea să le vrea pe ambele. O acţiune asupra casei sau locului de muncă.

Horoscop Rune Taur – Taurul, care nu a primit niciodată o gratificaţie, o bonificaţie, de data asta a primit Vunjo. Toţi Taurii, sunteţi într-o săptămână de vis.

Horoscop Rune Gemeni – Încă nu a trecut perioada nasoală pentru Gemeni, durează cam trei săptămâni, aproape o lună au avut probe de încercări. Săptămâna următoare sunt pe o pojghiţă de gheaţă foarte subţire. Să aibă grijă cum acţionează, unde duc banii, ce fac, ce mănâncă, cu cine discută, ce decizii iau pentru că sunt în postura de a greşi.

Horoscop Rune Rac –  Racii îşi consolidează poziţia. În familie, la muncă. Dacă nu îşi mobilizează toate forţele, rămâne undeva aşa în suspans. Deci, trebuie să fie mai hotărâţi, să pună punctul pe i.

Horoscop Rune Leu – Fertilitate şi belşug pentru Leu. Peste puţin timp, visele vi se vor împlini. Deie Domnul ca Leul să aibă împlinirea tuturor viselor.

Horoscop Rune Fecioară – Vezi da lovitura şi se produce un salt rapid calitativ în existenţa voastră. Au auzit Fecioarele aşa ceva până acum? Niciodată. Şi ele au avut de tras şi au avut incertitudini şi iată că acum se întâmplă.

Horoscop Rune Balanţă – Balanţa e în a doua săptămână în care uraganul persistă. Încă nu s-a potolit. Balanţa e tot agitată, dar încă nu şi-a învăţat lecţia. Rămâneţi calmi că totul se rezolvă.

Horoscop Rune Scorpion – Daţi la o parte toate grijile legate de trecut. Lăsaţi problemele în urmă, lăsaţi necazurile în urmă. Pregătiţi-vă pentru o săptămână mult mai bună.

Horoscop Rune Săgetător –  Foarte curând veţi afla un adevăr important cu marcaj asupra vieţii sau care îţi poate schimba viaţa. Înseamnă că Săgetătorii nu şi-au rezolvat încă această problemă. Vedeţi unde nu aţi încheiat.

Horoscop Rune Capricorn – Pentru Capricorn e identică postura cu săptămâna precedentă! Mică bătălie, fiţi calmi şi se rezolvă tot.

Horoscop Rune Vărsător – Vărsătorii găsesc răspunsuri la toate problemele care îi frământă numai acceptând să facă un consiliu de familie. Discutaţi şi rezolvarea problemelor e aici.

Horoscop Rune Pești – Atenţie, schimbaţi macazul! E cazul să abordaţi altfel problemele care vă interesează pentru săptămâna viitoare.

Acesta a fost Horoscop rune Voropchievici – prezentat ca de obicei sâmbăta, la emisiunea „Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3 – pentru săptămâna 21 – 27 iunie 2021.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

horoscop rune voropchievici horoscop saptamanal rune horoscop saptamanal voropchievici Horoscopul Runelor Horoscopul runelor mihai voropchievici azi Mihai Voropchievici mihai voropchievici runele saptamana viitoare rune voropchievici
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes