Horoscopul RUNELOR pentru săptămâna 7 – 13 iunie 2021 cu Mihai Voropchievici

Horoscopul RUNELOR pentru săptămâna 7 – 13 iunie 2021 cu Mihai Voropchievici
Horoscopul RUNELOR pentru săptămâna 7 – 13 iunie 2021 cu Mihai Voropchievici

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru săptămâna viitoare, cu previziunile sale și ale runelor pentru săptămâna 7 – 13 iunie 2021. Previziuni pentru fiecare zodie în parte.

Specialistul în numerologie prezintă în fiecare sfârșit de săptămână darurile runelor în al său Horoscop rune pentru săptămâna următoare.

Horoscop rune Voropchievici săptămâna viitoare:

Ce spun runele maestrului Voropchievici pentru săptămâna 7 – 13 iunie 2021 la toate zodiile:

Horoscop Rune Berbec – Berbecul intră într-o săptămână de protecție divină, împotriva relelor, toate necazurile și toți ochii răi, bârfitori.

Horoscop Rune Taur – Taurul trebuie să se relaxeze în perioada următoare și să își dea seama sau să înțeleagă că cineva, foarte apropiat lui, are o stare de sănătate excelentă. Să nu își mai facă griji, pentru cei apropiați.

Horoscop Rune Gemeni – Gemenii sunt sfătuiți să aibă răbdare, să nu forțeze mâna norocului, pentru că toate surprizele plăcute sunt pregătite numai pentru acei Gemeni care știu să aștepte și să aibe răbdare.

Horoscop Rune Rac –  Răcușorul a intrat în atenția celor dragi. Vor primi vești bune, dar s-ar putea să primiți și un cadou surpriză sau o sumă de bani.

Horoscop Rune Leu – Vești bune pentru Lei, fertilitate și belșug.

Horoscop Rune Fecioară – Fecioara intră în atenționare, trebuie să aibă și putere și tărie și forță să depășească o săptămână mai grea. Este o săptămână mai grea din toate punctele de vedere. Te poate încerca pe sănătate, financiar, la un loc de muncă și te pune în discuții, sau dacă ești o fecioară cu gura mare, este posibil să fii pusă pe liber.

Horoscop Rune Balanţă – Balanțele trebuie să își consolideze poziția în societate și acasă. Săptămâna Toate Balanțele sunt într-o săptămână de afirmare.

Horoscop Rune Scorpion – Peste Scorpion a dat necazul. Are o dragoste nouă, fierbinte, pasională.

Horoscop Rune Săgetător –  Săgetătorii sunt pregătiți să își facă bagajele. Astrele anunță o călătorie.

Horoscop Rune Capricorn – Pentru Capricorni, se anunță o vijelie. Au toate forțele să susțină o bătălie. Rămâneți calmi, nu vă certați, iar astfel se rezolvă totul fără dispută, fără ceartă și fără ton ridicat.

Horoscop Rune Vărsător – Vărsătorii trebuie să lase toate problemele din trecut și să se pregătească pentru o săptămână de vis.

Horoscop Rune Pești – Peștișorii au parte de o schimbare foarte importantă acasă. De trei săptămâni este pregătită și o să vedeți că se întâmplă ceva foarte frumos acasă la voi. 

Acesta a fost Horoscop rune Voropchievici – prezentat ca de obicei sâmbăta, la emisiunea „Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3 – pentru săptămâna 7 – 13 iunie 2021.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

horoscop rune voropchievicihoroscop saptamanal runehoroscop saptamanal voropchieviciHoroscopul RunelorHoroscopul runelor mihai voropchievici aziMihai Voropchievicimihai voropchievici runele saptamana viitoarerune voropchievicivoropchievici horoscop rune
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes