Horoscopul runelor Voropchievici | Horoscop rune pentru luna august 2021. O zodie este marea câștigătoare

Horoscopul runelor Voropchievici | Horoscop rune pentru luna august 2021. O zodie este marea căștigătoare
Horoscopul runelor Voropchievici | Horoscop rune pentru luna august 2021. O zodie este marea căștigătoare

Horoscopul runelor exte realizat de Mihai Voropchievici, numerolog. Horoscopul runelor, așa cum a fost spus la Antena 3, cu previziunile sale și ale runelor pentru luna august 2021.

Specialistul în numerologie prezintă în fiecare sfârșit de săptămână darurile runelor în al său Horoscop rune pentru luna august.

Horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici:

Ce spun runele maestrului Voropchievici pentru luna august la toate zodiile:

Horoscopul runelor Berbec – Berbecii au o lună de protecție divină. Indiferent de ce fac, naivii acestei zodii sunt protejați de forțele divine. 

Horoscop Rune Taur – Taurul este pregătit să înceapă o nouă viață. Ca să începi o nouă viață, tragi o barieră și lași în spate tot trecutul. Pentru cei care nu sunt căsătoriți sau care au trecut printr-un divorț, își vor găsi un partener de viață. Pentru cei care vor o schimbare în viață, au ocazia să înlăture persoanele toxice din viața lor. Renaștere totală, atât în plan fizic, cât și psihic. Taurii sunt marii câștigători

Horoscopul runelor Gemeni – Au o lună în care sunt puși pe harță, pe înțepat. Au bătălii mici, bătălii mari. Runa spune că s-a terminat papura. Nu mai aveți unde să cautați noduri. Încercați să fiți mai calmi, că toate se realizează într-un mod plăcut pentru voi.

Horoscopul runelor Rac –  Racii singuri au simbolul dragostei. Ceva fierbinte. O dragoste pasională. Pentru cei angajați într-un parteneriat, renaște flacăra. E calda afară, mai suflați și voi în foc și mai faceți multă căldură. Racii au nevoie de multă căldură.

Horoscopul runelor Leu – Leii au o lună de mister. Vor avea de aflat un adevăr foarte important care îi poate marca sau le poate schimba viața, în luna august. Dacă au făcut prosti, să se aștepte la marcaje. Dacă au fost lucruri bune, să se aștepte la bucurie.

Horoscopul runelor Fecioară – Fecioara nu s-a liniștit încă. Are 2 mesaje. Relaxați-vă și terminați cu grijile alea pentru rude, prieteni, aproape. Dacă te îngrijirează starea lor, fă-le o vizită. Fecioarele vor să fie perfecte. Sunt zodia ordinii, a sănătății.

Horoscopul runelor Balanţă – O suită de schimbări majore pe parcursul lunii august. E regală pentru că numai regii au o suită.

Horoscopul runelor Scorpion – Au o lună de comunicare non-stop. Scrisorele, mesaje, telefoane. Încercați să vă puneți căști că s-ar putea să vă afecteze auzul stând atât de mult timp cu telefonul la ureche.

Horoscopul runelor Săgetător – Aveți răbdare și nu forțați mâna norocului. Luna vă oferă surprize plăcut numai dacă știți să așteptați.

Horoscopul runelor Capricorn – După atâta muncă, a venit timpul ca nativul din zodia Capricorn să culeagă roadele. Se produce un salt rapid și calitativ în existența Capricornului. Au terminat cu toate obligațiile și acum sunt fericiți și zburdă. Mai ies din rutină.

Horoscopul runelor Vărsător – Fertilitate și belșug, cu împlinirea visurilor pentru Vărsător. Crește natalitatea

Horoscopul runelor Pești – În luna august, Peștii să rămână în așteptarea unei schimbări foarte importante acasă. Este a treia oară când apare acest mesaj, în intervalul ianuarie-august. Deci, schimbări.

Acesta a fost Horoscop rune Voropchievici – prezentat ca de obicei sâmbăta, la emisiunea „Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3 – pentru luna august august 2021.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

horoscop rune horoscop rune voropchievici horoscop saptamanal Horoscopul Runelor Mihai Voropchievici voropchievici rune voropchievici rune saptamana viitoare
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes