Un hoț misterios a furat aproape 100 de pantofi. A fost prins, fotografiat dar… n-a pățit nimic. Foto cu hoțul, în articol

Un hoț misterios a furat aproape 100 de pantofi din cartierul Zehlendorf din sud-vestul Berlinului, potrivit Deutsche Welle. Comunitatea locală era extrem de nedumerită, deoarece din faţa caselor au început să dispară șlapi, sandale, precum şi pantofi sport.

După dispariţia misterioasă a numeroaselor perechi de pantofi, oamenii din localitate s-au amuzat copios în momentul în care au aflat că hoţul s-a dovedit a fi o vulpe pasionată de modă.

Vupea a fost prinsă în fapt chiar de un localnic, pe numele lui Christian Meyer, care, la rândul său a fost victima hoțului nedorit. Inițial, bărbatul a observat că pantofii săi de alergare au dispărut

Christian Meyer s-a decis să publice un anunţ pe o platforma care aparține comunităţii Nebenan.de. Ulterior, anunțul a fost preluat de către jurnaliștii de la ziarul berlinez Tagesspiegel. După ce a tras semnalul de alarmă cu privire la dispariția suspectă a perechilor de pantofi, omul a constatat că nu era singurul păgubit.

Vupea hoață de pantofi

În scurt timp, Meyer a prins șireata vulpe pe un teren părăsit din district. Spre surprinderea lui, aceasta avea la momentul respectiv în gură o pereche de şlapi albaştri. Bărbatul de origine germană a reuşit să o fotografieze cu ”prada” furată.

De asemenea, Christian Meyer a descoperit şi vizuina animalului sălbatic, care era plină cu o mulțime de perechi de încălţăminte furată. În pofida acestor lucruri, el nu a reușit să își găsească pantofii de alergare, însă şi-a recuperat alte trei perechi de încălțăminte.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

hot misterioshot misterios 100 de pantofi foto vulpevulpe fura pantofivulpe hoata
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes