Iancu Sterp, declarații tulburătoare, în direct la Măruță: ”Ne strângeam toți într-o cameră ca să economisim lemne”

Iancu Sterp, declarații tulburătoare, în direct la Măruță: ”Ne strângeam toți într-o cameră ca să economisim lemne”. Sursa foto: Pro Tv
Iancu Sterp, declarații tulburătoare, în direct la Măruță: ”Ne strângeam toți într-o cameră ca să economisim lemne”. Sursa foto: Pro Tv

Zi de zi, de la ora 15:00, Cătălin Măruță aduce cei mai tari invitați din media și nu numai. Vineri, în emisiune, a venit nimeni altul decât iubitul sportiv, Iancu Sterp, fratele cântărețului Culiță, fost concurent în cel mai puternic reality show din România, Survivor!

Acesta nu a stat pe gânduri când a fost întrebat de Măruță despre copilăria lui și a oferit declarații surprinzătoare pentru cei de acasă.

”Nu a fost ușoară, dar a fost frumoasă”, admite acesta, amintindu-și cu greu de perioada în care nu avea de toate. Dacă acum are acces la unele dintre cele mai dorite mașini, atunci era apăsat de greutăți: ”Mă trezea taică-miu la 3-4 dimineața să mergem câte 10 – 15 kilometri pe jos, până la târg”. Acesta a fost completat de către Cătălin care și-a amintit că mama Geta i-a povestit cândva despre viața lor, spunând că nu aveau ”poartă la casă, geamuri”, decât o bucătărie.

Povestea a continuat, iar Iancu și-a amintit de cele mai dure condiții pe care le trăiau atunci când afară era frig: ”Ne strângeam toți într-o cameră ca să economism lemne și dormeam toți șase. Noi, copiii, dormeam trei pe saltea și unul cu părinții în pat”.

Sincer din fire, invitatul a demonstrat că este și foarte asumat: ”Prietenii mei glumesc pe seama mea: din cioban… ai ajuns influencer”.

Tot în cadrul emisiunii, vedeta și-a amintit și de cel mai greu moment al vieții lui: accidentul făcut atunci când era în mașină cu Sterp și surorile lor:

”Eram toți patru, era vară și ne doream să vedem marea, să ieșim în lume. Am fost, iar când ne-am întors, mai aveam 15 kilometri până acasă și Culiță a adormit la volan. M-am trezit dintr-o dată, eram cu roțile în sus, auzeam numai sirene și oameni care zbierau pe afară…. un coșmar urât”.

Indiferent de greutăți, Iancu a demonstrat de-a lungul anilor că a rămas omul modest și bine crescut: ”Suntem oamenii care suntem datorită lui Dumnezeu și părinților noștri”

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

culita sterp declaratii iancu sterp iancu sterp la maruta
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes