Ianis Hagi: ”Alergi după minge, îți vine la picior și apoi ce să faci cu ea?

Ianis Hagi a fost titular în meciul de coșmar Norvegia-România, terminat cu 4-0 pentru gazde. El a comentat după meci înfrângerea drastică suferită de tricolori:

”Este un rezultat la care nu ne-am așteptat, dezamăgirea este mare, dar simt că nu asta este fața echipei naționale. Am prins o zi mai puțin bună, nu putem decât să ne uităm la următorul meci. Analizele se fac după meci și vor fi dureroase, dar urmează meciul cu Austria și trebuie să câștigăm. Eu văd doar soluția asta, să ne uităm la următorul meci și să încercăm să îl câștigăm.

Din partea mea, de pe teren, când alergi 3-4 minute după minge și după aia îți vine la picior, ce să faci cu ea? Ce poți să faci? Să scoți un fault, să încerci să mai întrerupi meciul și să îți revii. Alergând după minge, când o ai la picior nu mai poți face nimic. Îți pierzi energia, suflul. Suntem la început de drum, cu un nou selecționer, probabil că încă nu am reușit să aplicăm pe teren ce ni se transmite de pe margine.

A fost o diferență mare, supărarea este mare, nu vreau să zic vreo prostie la supărare. Probabil înfrângerile astea ne vor face mai buni și vom învăța din greșeli, trebuie să producem rezultate pentru țară”, a declarat Ianis Hagi la PRO X.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

hagiianis hagi
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes