Ianis Hagi campion în Scoţia cu Glasgow Rangers și lăudat de BBC

Formaţia Glasgow Rangers, la care joacă Ianis Hagi, a câştigat, duminică, titlul în Scoţia, profitând de faptul că rivala Celtic Glasgow a remizat cu Dundee Utd, scor 0-0.

Rangers, care a învins sâmbătă St. Mirren, cu scorul de 3-0, are 88 de puncte, cu 20 mai multe decât Celtic, astfel că nu mai poate fi depăşită.

Pentru Glasgow Rangers este 55-lea titlu naţional, primul de după 2011.

Practic, cu o zi înainte, victoria cu 3-0 de pe terenul lui St. Mirren a adus trofeul pe „Ibrox”, meci în care Ianis Hagi și-a trecut numele pe tabela de marcaj.

Acest joc practic a adus titlul pe Ibrox. Kent, Morelos şi Ianis Hagi au marcat şi ne-au arătat cât de mult a crescut această echipă. Fanii s-au strâns lângă stadion pentru a sărbători victoria, în ciuda pandemiei de COVID-19”, arată jurnaliştii de la BBC.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

campioana scotiaianisianis hagi campionianis hagi campion cu rangersrangers ianis campioana
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes