Iga Swiatek, noua regină de la Roland Garros: Este o nebunie. Ce a spus despre rafael Nadal

Iga Swiatek, noua regină de la Roland Garros: Este o nebunie. Ce a spus despre rafael Nadal
Iga Swiatek, noua regină de la Roland Garros: Este o nebunie. Ce a spus despre rafael Nadal

Iga Swiatek a declarat, sâmbătă, după ce a câştigat turneul de la Roland Garros, că pentru ea este un sentiment copleşitor.

Swiatek va urca pe locul 17 WTA ca urmare a acestui succes.

“Nu sunt foarte bună la discursuri, dar vreau să le mulţumesc tuturor celor care au făcut ca acest turneu să fie posibil, pentru că în aceste vremuri a fost destul de greu pentru federaţie şi pentru organizatori să ţină acest turneu. Sunt bucuroasă că încă ne putem face treaba şi că le putem aduce bucurii oamenilor. Este o nebunie. Mă uitam în fiecare an la Rafa ridicând trofeul, aşa că este o nebunie că sunt în acelaşi loc. Vreau să le mulţumesc tuturor celor care ne privesc din Polonia. Sunt fericită că în sfârşit familia mea a fost aici şi nu ştiu, este copleşitor pentru mine. Acum doi ani, am câştigat trofeul la junioare (la dublu), iar acum sunt aici”, a spus, conform news.ro, Iga Swiatek.

Poloneza Iga Swiatek, în vârstă de 19 ani, locul 54 WTA, a câştigat, sâmbătă, turneul de la Roland Garros, primul său trofeu.

Swiatek a învins-o în finală pe americanca Sofia Kenin, locul 6 WTA şi cap de serie numărul 4, scor 6-4, 6-1, într-o oră şi 24 de minute.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

castoigatoare roland garros fionala roland garros 2020 Iga Swiatek Iga Swiatek roland garros roland garros 2020
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes